CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Websec
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Check Point Firewall

Check Point is koploper op het gebied van Cyber Security en biedt maximale beveiliging in een geïntegreerd "next generation firewall" platform. IP4sure is officieel reseller van Check Point Firewall en Gateway en helpt haar klanten daarmee hun data superieur te beschermen, tegen allerhande dreigingen.

Door de combinatie van de service van IP4sure en de sublieme oplossingen van Check Point software, worden de complexiteit van de beveiliging en de TCO (Total Cost of Ownership) drastisch verlaagd.

Check Point Software

Met onze Check Point software oplossingen op het gebied van netwerkbeveiliging, threat prevention (onder andere IPS, Antivirus, Antibot, Application Control), webbeveiliging, mobiele informatiebescherming en virtualisatie, bereikt u het maximaal haalbare securitylevel.

Om het invoeren van gegevens en het beheren van systemen te vereenvoudigen, wordt er gebruik gemaakt van gecentraliseerd management.

Check Point Software Blades

De Check Point appliances zijn modulair uit te breiden met “Software Blades”. Deze add-ons voorzien in Intrusion Prevention, Anti Virus, Anti Bot, anti-malware, anti-spam, application control, sandboxing en SSL VPN. IP4sure komt u graag uitleggen wat dit voor u in de praktijk kan betekenen en maakt samen met u een analyse van de huidige staat van uw systeembeveiliging.

Ransom ware

Eén van de grootste bedreigingen op het gebied van cyber crime is ransom ware. Wanneer ransom ware actief wordt op een van de PC’s in uw netwerk, dan bestaat de kans dat uw data onherstelbaar beschadigd raakt, ook de data op backup systemen. Betalen aan de cyber criminelen is geen garantie voor een oplossing. Check Point levert echter wèl een gegarandeerde oplossing. IP4sure beveiligt uw systeem met Check Point software tegen ransom ware, zodat u ’s nachts weer rustig slapen kunt.

Check Point Firewall

Wist u dat Check Point de huidige norm heeft bepaald in firewall technologie? Niet voor niets heeft Check Point voor het 5e jaar op rij de rating “Recommended” gekregen in de tests van de NSS NGFW. Om hedendaagse netwerken te beschermen, moet de oplossing slimmer zijn dan de dreiging. IP4Sure legt met Check Point firewall een uitgebreide security architectuur aan, voor een geavanceerde bescherming tegen de laatste cyber aanvallen. Meer weten wat wij kunnen doen voor uw bedrijf?

Interesse in Check point, check point firewall of software? Neem contact met ons op!

Bel naar +31 40-2444666
Mail naar info@ip4sure.nl

Of ga naar onze contactpagina

 

Logo van Check Point Software Technologies.

Wij werken met veel plezier o.a. voor