CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Check Point Firewall

Firewalls zijn niet meer weg te denken uit het huidige cybersecurity landschap. Deze methode om verdachte traffic buiten te houden, is de afgelopen decennia de absolute basis. Sterker nog: er zijn nog maar weinig organisaties (én particulieren) die geen basis Firewall hebben.

Maar juist doordat de basis Firewall zo veelgebruikt is, weten de meeste aanvallers er wel raad mee. Willen ze écht binnen komen? Dan sturen ze kwaadaardige bestanden in schaapskleren naar binnen om de boel te omzeilen. En die basis Firewall? Die laat deze onschuldig ogende kudde gewoon naar binnen.
 

Check Point’s Carrier Security

De basis Firewall blijft onmisbaar, maar vraagt tegenwoordig wel om uitbreidingen die ook het vermomde kwaadaardige verkeer buiten houdt. Check Point biedt Next Generation Firewalls (NGFW) die uit te breiden zijn met verschillende detectie methodes. Een NGFW verhoogt uw cyberveiligheid aanzienlijk.
 

Check Point & IP4Sure

Check Point is koploper op het gebied van cybersecurity. Wist u dat Check Point de huidige norm heeft bepaald in firewall technologie? IP4Sure is gecertificeerd Check Point reseller en helpt en adviseert klanten hun data superieur te beschermen.

Om hedendaagse netwerken te beveiligen, moet de oplossing slimmer zijn dan de dreiging. IP4Sure legt met Check Point firewall een uitgebreide security architectuur aan, voor een geavanceerde bescherming tegen de laatste cyber aanvallen.

 

Hoe werkt Check Point’s Firewall?

Een Next Generation Firewall zet extra detectiemethodes in om kwaadaardig verkeer te herkennen. Zo blijven alle wolven in schaapskleren ook buiten. De Next Generation Firewall van Check Point geeft u de mogelijkheid uw Firewall zo uitgebreid te maken als u dat wilt.

De Check Point Firewall appliances zijn namelijk modulair uit te breiden met zogenoemde “Software Blades”. Deze add-ons voorzien in onder anderen Intrusion Prevention, anti-virus, anti-bot, anti-malware, anti-spam, application control, sandboxing en/of SSL VPN. Een tal aan opties dus.
 

Welke Check Point Software Blades passen bij uw Firewall?

Voor elke organisatie is een ander pakket aan Software Blades geschikt. We komen dan ook graag bij u langs voor een analyse van de huidige staat van uw systeembeveiliging en daarbij een passend advies.

Door de combinatie van de service van IP4sure en de sublieme oplossingen van Check Point software, worden de complexiteit van de beveiliging en de Total Cost of Ownership drastisch verlaagd.
 

Interesse in een Check Point Firewall?

Meer weten over Carrier Security van Check Point? Neem voor vrijblijvend Firewall advies zeker eens contact met ons op voor meer informatie.
 


 

 

 

Meer weten over Check Point?

Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden:

Wij werken met veel plezier o.a. voor