CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Check Point

Check Point speelt al meer dan 20 jaar innovatief in op het steeds veranderende cybercrime landschap: voor elke nieuwe generatie bedreigingen komen ze snel met een geavanceerde en doeltreffende oplossing. IP4Sure implementeert dan ook al jaren de cyber security oplossingen van Check Point bij klanten.

Waar Check Point vooral bekend om staat, is de uitvinding van de Statefull Inspection Firewall-technologie; meer dan 2 decennia de facto standaard in Firewall land. Check Point is de marktleider op het gebied van Next Generation Firewall en biedt klanten een superieure bescherming tegen alle soort dreigingen, vermindert de complexiteit van security en verlaagt op die manier de Total Cost of Ownership (TCO).
 

Check Point: zelfverzekerd IT-gebruik

Waar Check Point zichzelf continu in overtreft? Het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen aan zelfverzekerd IT-gebruik. Ze leven zich in de problemen van security managers in en bedenken een oplossing voor belangrijke uitdagingen.

Neem bijvoorbeeld e-mails: hoe weet u zeker dat personeel geen malafide linkjes aanklikt of kwaadaardige bestanden binnenhaalt? Check Point ontwikkelde een oplossing die elke mail schoonwast en veilig maakt.
 

De oplossingen van Check Point

Check Point biedt oplossingen op het gebied van netwerk beveiliging, threat prevention (IPS, Antivirus, Antibot, Application Control, etc.), web beveiliging, mobiele informatie bescherming en virtualisatie. Dit alles onder een gecentraliseerd management.
Op het moment implementeert IP4Sure vooral de onderstaande Check Point oplossingen:

De CheckPoint appliances zijn softwarematig modulair uit te breiden met zogenaamde software blades welke voorzien in Intrusion Prevention, Anti Virus, Anti-Bot, Anti-Malware, Anti-Spam, Applicatie Control, Sandboxing, SSL VPN.

 

Check point

Meer weten over de oplossingen van Check Point?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:

Wij werken met veel plezier o.a. voor