CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Cyberlab

De wereld van cybersecurity en cybercriminaliteit is voortdurend in beweging. Zelfs wanneer u de beste voorzorgsmaatregelen treft, weten cybercriminelen soms toch een creatieve weg naar binnen te vinden. Cyberlab komt voor u in actie bij cybercriminaliteit en helpt de schade bij een cyberaanval te beperken.

Het laatste wat u wil is dat cybercriminelen vrij spel hebben. Zijn ze binnen? Dan is het zaak de boel zo snel mogelijk weer af te sluiten. Niet alleen om schade te minimaliseren, maar ook om uw gerustheid terug te krijgen. Ons Cyberlab-team ontzorgt u volledig in het geval van een cyberaanval: wij doen er alles aan u weer een veilig gevoel te geven.

Cyberlab schiet te hulp bij cybercriminaliteit zoals datalekken, internetfraude, hacking, internetoplichting, chantage en ransomware aanvallen.

 

Noodnummer

Snel handelen is belangrijk bij een cyberaanval. Daarom hebben we een Cyberlab-noodnummer voor spoedgevallen. We staan voor u klaar om te helpen bij het beperken van schade na een aanval, het identificeren van de daders en het weer veilig online krijgen van uw systemen.

> Bel of app naar 040-2095020 voor directe hulp

 

Cyberlab vecht tegen cybercriminaliteit

Ons team van cybersecurity specialisten beschikt over de laatste kennis van actuele bedreigingen. In het geval van een cybernoodgeval, weten zij dan ook snel te schakelen. Reactiesnelheid is tenslotte essentieel: hoe sneller wij handelen, hoe minder tijd de aanvaller heeft. Zo helpen wij met:

  • Het beperken van schade na een cyberaanval
  • Het dichten van een lek
  • Het weer veilig online krijgen van uw systemen
  • Het bestrijden van identiteitsfraude
  • Het bestrijden van een crisis

Forensisch onderzoek naar de cyberaanval

Daarnaast doet Cyberlab forensisch onderzoek naar de cyberaanval. Onze experts zetten alles op alles om de sporen die cybercriminelen achterlaten te herkennen en daders te identificeren. Hiervoor doen wij online én offline onderzoek. Wij verzamelen uitgebreid bewijsmateriaal, zodat u – indien gewenst – concreet aangifte kunt doen bij de Politie.

Cyberlab helpt u cyberaanvallen te voorkomen

De dienstverlening van Cyberlab gaat na het beperken van de schade nog verder. Want hoe herstelt u zo snel mogelijk van deze aanval? En welke maatregelen zijn er mogelijk om herhaling te voorkomen? We geven advies over hoe u zich in het vervolg nog beter tegen cybercriminaliteit beschermt.

Samen tegen cybercriminaliteit

We hopen natuurlijk allemaal dat we nooit getroffen worden van cybercriminaliteit. In de praktijk blijkt echter dat een groot percentage van bedrijven toch op een zeker moment slachtoffer zijn van fraude, internetoplichting, chantage of een cyberaanval. Daarom maken wij een deel van onze tijd en kennis vrij om organisaties beter te laten begrijpen hoe ze cyberaanvallen voorkomen.

Veilige digitale samenleving

Daarnaast helpen wij ook graag particulieren die in “digitale nood” verkeren. Zij hebben immers niet altijd de financiële middelen die bedrijven wel hebben, terwijl ze net zo goed slachtoffer worden van cybercriminaliteit. Bevind u zich onverhoopt in een digitale noodsituatie? Neem ook dan zeker contact met ons op.

Meer weten over hoe Cyberlab in actie komt tegen cybercriminaliteit? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Meer weten over de werkwijze van Cyberlab?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie over cybercriminaliteit.

Wij werken met veel plezier o.a. voor