CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

SafeNet

Enkel een wachtwoord is niet meer voldoende om een account te beschermen. SafeNet van Thales (voorheen Gemalto) is een krachtige Cloud Authentication oplossing die de bescherming van accounts aanzienlijk verhoogt. Medewerkers zijn verzekerd van veilige toegang tot iedere applicatie dankzij de SafeNet Authentication Service.

SafeNet is ontwikkeld om in te passen in uw bestaande IT infrastructuur. Met Two Factor Authentication kunt u direct sterke authenticatie afdwingen aan uw gebruikers.

Hoe werkt deze oplossing van SafeNet?

Bij een sterke authenticatie dient de gebruiker, naast zijn gebruikersnaam, een token in bezit te hebben en een PIN code te weten. SafeNet voert een portfolio van tokens waar u uit kunt kiezen. Voor de implementatie van SafeNet Authentication Service heeft u de keuze uit 2 installatiemogelijkheden:

  • Cloud edition – Dit is een volledige beheerde dienst aangeboden en onderhouden door SafeNet tegen de hoogst mogelijke veiligheid. Als organisatie krijgt u een eigen omgeving waarin via een webbased management interface de gebruikers, tokens, rapportages, templates etc kunt beheren.
  • On premise edition – Met deze software kunt u SafeNet Authentication Service op een eigen server installeren. Qua functionaliteit biedt dit dezelfde mogelijkheden als de Cloud editie, maar bij de server dient u zelf het beheer (updates, backup) te organiseren.

De nieuwste SafeNet oplossing: SafeNet Trusted Access

Nog een stap verder op het gebied van veilige authenticatie?

Lees hier meer over SafeNet Trusted Access van Thales: “Identity-as-a-Service”.

 

Download hier de SafeNet brochure

 

 

Sterkere authenticatie realiseren?

SafeNet Authentication Service verhoogt de cyberveiligheid. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij werken met veel plezier o.a. voor