CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Websec
Preventie
Inzicht
Cyberlab
Nomadesk

Gebruiken uw medewerkers Dropbox?
Gebruiken uw medewerkers www.wetransfer.com?

Dat is een vraag die wij regelmatig stellen en veelal is het antwoord hierop “ja”.
Op de vraag of dit onwenselijk is is het antwoord altijd: “ja”.

Waarom dan niet zelf deze diensten aanbieden aan uw gebruikers? Toestaan i.p.v. Verbieden!
Dat kan eenvoudig met Nomadesk.

Nomadesk biedt een veilige manier en eenvoudige manier bestanden te delen. Dit kan binnen uw organisatie tussen medewerkers onderling en ook met alle mensen buiten uw organisatie. Altijd veilig bestanden en mappen delen vanaf elke plek, vanaf elke plaats. Nomadesk maakt gebruik van bestaande desktop applicaties zoals Windows verkenner en Mac finder. Nomadesk werkt ook in offline situaties en detecteert wanneer een gebruiker verbonden is met het internet en zal dan de mappen en bestanden synchroniseren naar de beveiligde Nomadesk “vault”.

Bestanden en mappen kunnen worden gedeeld via een browser en via clients welke beschikbaar zijn voor pc’s en smartphones/tablets.

De data op de lokale vaults word versleuteld en kan op afstand worden gewist bij verlies of diefstal van de laptop of tablet/telefoon. Nomadesk kan gebruik maken van de al aanwezige lokale storage infrastructuur en kan zowel on premise als via een cloud dienst worden afgenomen.

Nomadesk biedt de mogelijkheid een alternatief te zijn voor wetransfer.com Gebruikers willen vaak bestanden sturen naar andere gebruikers die te groot zijn voor het mail systeem. Via de browser kan men grote bestanden sturen maar ook via de Outlook plugin welke ervoor zorgt dat vanuit de Outlook mail client transparant voor de gebruiker grote bestanden automatisch via de Nomadesk software worden gestuurd.

 

Brochure Nomadesk:

Nomadesk Software Characteristics PDF

CipherPartner-PlatinumP#25C