CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Advanced security management

Advanced security management is een onmisbaar facet om uw hoofd boven water te houden in de hedendaagse, steeds veranderende digitale wereld. Wist u bijvoorbeeld dat het management van een bedrijf bij dataverlies of een datalek volgens de wet veelal verantwoordelijk gesteld wordt? De daaruit voortvloeiende schade is vaak aanzienlijk.

De directie van het bedrijf is juridisch aansprakelijk voor elke vorm van verlies van gegevens. Volgens de wet dienen deze veilig bewaard te worden. Het zal u verbazen op hoeveel manieren, zonder advanced security management, data zichtbaar kan zijn voor vreemden of zelfs gedownload kan worden door ongenode gasten. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw onderneming en personen binnen uw onderneming.

Securitymanagement tegen cybercrime

Securitymanagement is al lang geen “kostenpost” meer, geen “noodzakelijk kwaad”. Het is een broodnodig middel om de cybercrimineel het hoofd te bieden. Zijn malafide praktijken zijn enkel gericht op keihard geld. Bedrijven die hun securitymanagement niet op orde hebben zijn een makkelijke prooi.

De hacker van nu is op geldjacht, waarbij uw bedrijfsgegevens; uw kroonjuwelen, de inzet zijn van een machtsspel. Daarbij zal hij tot het uiterste gaan om u in een chantabele positie te brengen. Onze CISO checkt de complete beveiliging van uw organisatie, op organisatorisch en technisch vlak. Hij brengt de security naar een beveiligingsniveau waarbij u niet alleen aan uw wettelijke plicht voldoet. Maar waarbij u vooral ook uw eigen organisatie beschermt tegen cybercriminaliteit. Wij beloven dat u daardoor meer nachtrust krijgt.

Security manager

Een security manager wordt in de regel aangesteld als eindverantwoordelijke om problemen met de beveiliging te voorkomen. Deze Chief Information Security Officer, afgekort CISO, is echter een utopie voor veel bedrijven. Vaak is een security manager of CISO aanstellen te kostbaar. IP4sure heeft hiervoor een elegante en betaalbare oplossing. We bieden ondersteuning in securitymanagement aan als dienst. Wij leveren een parttime security manager of CISO die van wanten weet. Uiteraard betrekken we de huidige ICT-verantwoordelijken bij alles.

Behoefte aan hulp bij uw security management?

Kijkt u eens kritisch naar uw organisatie. Kunt u met zekerheid zeggen dat uw bedrijf voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen? Als het antwoord daarop “nee” is, dan belt u ons gewoon voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

Vragen over Advanced Security Management?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie:

Wij werken met veel plezier o.a. voor