CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Websec
Preventie
Inzicht
Cyberlab
Pentest Eindhoven
23 januari, 2018

Bent u werkzaam in of rondom Eindhoven en heeft uw organisatie behoefte aan pentesting? Gedurende een pentest, ook wel penetration test, bekijkt IP4Sure of uw Cyber Security systeem naar behoren werkt. Is alle data optimaal beschermd? Zit er ergens een lek? Is data ook veilig als collega’s vanuit huis werken? Dat soort vragen kunt u zichzelf stellen. IP4Sure bekijkt uw veiligheidssysteem en geeft een passend advies. Wat zijn de zwakke plekken van uw organisatie en nog belangrijker; wat kunt u er aan veranderen?

Bescherming tegen cybercriminaliteit

Dankzij pentesting beschermt u uw organisatie tegen cybercriminaliteit en dus hackers. Wanneer u uw systemen actief test op de weerbaarheid tegen cyberaanvallen, kunt u hackers voorblijven. Met behulp van pentesting worden al uw systemen gecheckt op functioneren. Niet alleen de systemen op kantoor worden onderzocht, ook gegevensbescherming in de Cloud, intranet of bij werknemers op afstand. We gebruiken de methodes die cybercriminelen ook gebruiken, zo kunnen we het beste zien of er mogelijkheden zijn via die weg in uw systemen te komen.

Pentest Eindhoven door IP4Sure

IP4Sure hecht veel waarde aan goede service en integriteit. We voeren de pentest juist uit, om grotere schade te voorkomen. IP4Sure heeft jarenlange ervaring en wil graag het beste voor uw organisatie. De integriteit van uw data blijft gewaarborgd en beschermd. Een pentester wordt ook wel “White hat hacker” genoemd. Deze term houdt in dat we eigenlijk op een transparante manier, uw data “hacken” om er zo achter te komen wat de zwakke plekken zijn. Op deze manier komen we er het snelste achter wat de pijnpunten zijn en kunnen we deze ook zo snel mogelijk aanpakken.

Heeft u interesse in een pentest? Werkzaam in omgeving Eindhoven? Neem dan contact met ons op!

Bel: +31 40-2444666
Mail: info@ip4sure.nl

Wij werken met veel plezier o.a. voor