CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Websec
Preventie
Inzicht
Cyberlab
Cyber security training

IP4Sure biedt ter ondersteuning cyber security trainingen aan voor diverse producten. Deze trainingen geven de medewerkers binnen uw organisatie snel en doeltreffend inzicht in het werken met en de mogelijkheden van de voornoemde pakketten. Door trainingen op maat, al dan niet gegeven op locatie, bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers het maximale uit de software halen. De zwakste schakel in uw cyber security is en blijft immers de mens.

CheckPoint training

CheckPoint training vindt plaats op 2- tot 3-daagse evenementen bij de distributeur van CheckPoint software. CheckPoint is koploper op het gebied van cyber security. IP4Sure is officieel reseller van:

  • CheckPoint Firewall en Gateway.
  • CheckPoint Endpoint Security.
  • Cloud security (Azure, AWS, SaaS).
  • Mobile security.
  • Next generation firewall.

CheckPoint Firewall en Gateway biedt maximale beveiliging in een geïntegreerd “next generation firewall” platform. CheckPoint Endpoint Security is vergelijkbaar met een centrale Firewall die computers en mobiele communicatieapparatuur van uw medewerkers beschermt. Als er zich op een van de apparaten een virus bevindt, een “bot” zich meldt of probeert malware zich te installeren, dan voorkomt Endpoint Security dat. Meer weten? Lees hier meer over CheckPoint Firewall en Gateway en CheckPoint Endpoint Security.

SafeNet authentication service training.

Gemalto SafeNet Authentication Service trainingen worden bij de klant op locatie gegeven aan groepen van 5 tot 10 personen. IP4Sure zorgt on-site zorgt voor alle benodigde soft- en hardware, behalve de laptops voor de eindgebruikers. Gemalto is een grote speler op het gebied van bestandsversleuteling. In 2014 namen ze SafeNet over, waarna het onder de naam Gemalto SafeNet de 2FA, 2 factor authenticatie oplossing, is gaan aanbieden. Het streven is om de juiste personen snel en secuur toegang te verschaffen tot uw netwerk en iedereen die er niets te zoeken heeft, te weren. Meer weten? Lees hier meer over Gemalto SafeNet Authentication Service.

Is een training interessant voor uw medewerkers, neem dan contact op:

Bel naar +31 40-2444666
Mail naar info@ip4sure.nl

Of ga naar onze contactpagina

Wij werken met veel plezier o.a. voor