CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Product training

Met producttrainingen op maat bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers het maximale uit de geïnstalleerde cyber security software halen. De zwakste schakel in uw cyber security is en blijft immers de mens. We helpen uw personeel op de juiste manier gebruikt te maken van de securityoplossingen.

IP4Sure biedt ter ondersteuning cyber security trainingen aan voor diverse producten. Deze trainingen geven de medewerkers binnen uw organisatie snel en doeltreffend inzicht in het werken met en de mogelijkheden van de voornoemde pakketten. Een kleine greep uit de trainingen:

De Check Point training

CheckPoint training vindt plaats op 2- tot 3-daagse evenementen bij de distributeur van CheckPoint software. CheckPoint is koploper op het gebied van cyber security. IP4Sure is officieel reseller van:

  • CheckPoint Firewall en Gateway.
  • CheckPoint Endpoint Security.
  • Cloud security (Azure, AWS, SaaS).
  • Mobile security.
  • Next Generation Firewall.

CheckPoint Firewall en Gateway biedt maximale beveiliging in een geïntegreerd “Next Generation Firewall” platform. CheckPoint Endpoint Security is vergelijkbaar met een centrale Firewall die computers en mobiele communicatieapparatuur van uw medewerkers beschermt.

Als er zich op een van de apparaten een virus bevindt, een “bot” zich meldt of probeert malware zich te installeren, dan voorkomt Endpoint Security dat. Meer weten? Lees hier meer over CheckPoint Firewall en Gateway en CheckPoint Endpoint Security.

De SafeNet training

SafeNet trainingen worden bij de klant op locatie gegeven aan groepen van 5 tot 10 personen. IP4Sure zorgt on-site zorgt voor alle benodigde soft- en hardware, behalve de laptops voor de eindgebruikers. Thales is een grote speler op het gebied van bestandsversleuteling. Recent namen ze Gemalto over, die de afgelopen jaren onder de naam Gemalto SafeNet de 2FA, 2 factor authenticatie oplossing, is gaan aanbieden. Inmiddels is de klassieke 2FA uitgebouwd tot een geavanceerde variant: SafeNet Trusted Access.

 

 

Is een training interessant voor uw medewerkers?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Wij werken met veel plezier o.a. voor