CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

ICT-beveiliging diensten

IP4Sure helpt uw ICT beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Van een pentest tot de implementatie van uw gepersonaliseerd cybersecurity beleidsplan: met de diensten van IP4Sure heeft u alles in handen om uw data te beveiligen.
Adviesgesprek aanvragen

IP4Sure SOC

De IP4Sure Security Operations Centre (Managed SIEM) is uw digitale bewaker die optreedt bij security incidenten.


lees verder

Advanced Security Management

IP4Sure biedt de juiste professionals om uw security management aan uit te besteden. Uw eigen security officer via IP4Sure!

lees verder

ICT-beveiligingsbeleid

Beveiliging van bedrijfssystemen laat veelal te wensen over. Als er al sprake is van een ICT-securitybeleid, hoe weet je als bedrijf dan of dit beleid effectief is?

lees verder

Pentest

“Pen” in “Pentesting” staat voor “Penetration”. Om cybercriminelen een stap voor te blijven, verdient het aanbeveling om systemen actief te testen op cyberweerbaarheid.

lees verder

ICT Scan Nulmeting

Wanneer u besluit om binnen uw organisatie de stand van zaken met betrekking tot ICT-security onder de loep te nemen, wilt u graag weten waar uw bedrijf op dat moment staat.

lees verder

Fysieke penetratietest

Met een fysieke penetratietest of inlooptest legt IP4Sure uw fysieke beveiligingsrisico's bloot en rapporteert kwetsbaarheden.


lees verder

Security Audit

IP4Sure biedt Security Auditing als onafhankelijke dienst aan.

lees verder

Vulnerability Management

IP4Sure biedt de dienst Vulnerabilty Management aan. Met deze dienst brengen wij consequent en vroegtijdig in kaart, waar de kwetsbare punten in uw systeem zich bevinden.

lees verder

Privacy specialist

IP4Sure biedt u de mogelijkheid om een Privacy Officer in te huren. Dat betekent geen FTE op de loonlijst van uw bedrijf, maar on demand dienstverlening wanneer dat nodig is.

lees verder

Dataclassificatie

Om risico's in kaart te kunnen brengen en af te kunnen dekken, is dataclassificatie een krachtig instrument.lees verder

Security consultant

In de steeds sneller veranderende digitale wereld worden de vraagstukken omtrent data security voor bedrijven steeds ingewikkelder.

lees verder

Cyber security training

IP4Sure biedt ter ondersteuning trainingen aan voor Thales SafeNet oplossingen en Check Point Endpoint Security en Check Point Gateway en Firewall.

lees verder

Cyber security services

Wanneer het onderhouden van de ICT-security binnen uw bedrijf een (te) grote belasting vormt op de organisatie, is het goed om eens te denken aan het inhuren van specialisten.

lees verder

Implementatie

Wanneer wij de opdracht krijgen om uw bedrijf optimaal te beveiligen tegen cyber dreigingen, volgt het implementatietraject. Wij werken zij aan zij met uw ICT-personeel.

lees verder

Alle ICT beveiliging diensten op een rijtje

Security Management

Wist u dat directie van uw onderneming bij dataverlies of een datalek volgens de wet veelal verantwoordelijk gesteld wordt? Een security manager wordt aangesteld als eindverantwoordelijke om problemen met de beveiliging te voorkomen. Vaak is een security manager of CISO aanstellen echter te kostbaar. IP4sure biedt ondersteuning in securitymanagement aan als dienst. Wij leveren een (parttime) security manager of CISO die van wanten weet. Lees meer over Security Management.

ICT beveiliging

ICT beveiliging en beveiliging van bedrijfssystemen laat veelal te wensen over. Als er al sprake is van een beveiligingsbeleid, hoe weet je als bedrijf dan of dit beleid effectief is? We nemen de verantwoordelijke(n) voor de ICT beveiliging stap voor stap mee, op weg naar een gedegen beleid. Het begint met het opstellen van een beleidsplan. Een goed beleidsplan is noodzakelijk om er zeker van te zijn dat alle facetten van ICT beveiliging aan bod komen. Lees meer over ICT beveiliging.

ICT scan of Privacy Impact Assessment

De ICT scan van IP4Sure brengt in kaart hoe het gesteld is met de ICT beveiliging binnen uw onderneming. Uitgangspunt van onze ICT scan is een Privacy Impact Assessment. Heeft u (n.a.v. recente ontwikkelingen op beveiligings- en privacy-gebied) vragen over uw huidige ICT beveiliging? Of twijfelt u wel eens over de stand van zaken op het gebied van ICT beveiliging? Laat dan een ICT scan uitvoeren om de huidige situatie in kaart te brengen. Lees meer over ICT scan.

Security audit

Nog nooit was de dreiging van cybercrime zo groot als nu. Het is voor uw onderneming onmogelijk om op alle fronten zelf het fort te bewaken. U heeft een specialist nodig die met een professionele, objectieve blik naar uw ICT beveiliging kijkt. Dit in tegenstelling tot uw ICT leverancier. IP4Sure werkt naadloos samen met uw IT-management en uw leverancier van ICT-materialen, waardoor er een transparante werkwijze ontstaat. Lees meer over Security Audit.

Pentesting

“Pen” in “Pentesting” staat voor “Penetration”. Om cybercriminelen of hackers een stap voor te blijven, verdient het aanbeveling om systemen actief te testen op weerbaarheid tegen cyberaanvallen. Onze specialisten zullen middels de laatst bekende methoden proberen om ongeoorloofd toegang te verkrijgen tot uw systeem, precies zoals een hacker zou doen. Lees meer over Pentesting.

Fysieke Penetratietest

De digitale omheining van uw organisatie kan perfect op orde zijn, maar hoe veilig bent u als hackers of criminelen met wat slimme trucjes gewoon de serverruimte binnen kunnen lopen om toegang te krijgen tot uw netwerk? IP4Sure test niet alleen uw beveiliging van buitenaf, maar ook van binnenuit. Dat doen wij door undercover uw bedrijfslocatie te infiltreren, waar wij proberen om fysiek toegang tot uw systemen te krijgen. Zo weet u of uw organisatie voldoende beveiligd is tegen criminelen die hetzelfde proberen, of dat uw fysieke beveiliging nog aangescherpt dient te worden. Lees meer over de fysieke penetratietest.

Vulnerability Management

Er zijn meerdere manieren om te meten hoe kwetsbaar uw systemen zijn. Veel van deze manieren maken gebruik van tests die een momentopname weerspiegelen. Op zich is dat prima, maar zou het niet fijn zijn, wanneer het meten van kwetsbaarheden een doorlopend proces is? IP4Sure biedt daarom de dienst Vulnerabilty Management aan. Met deze dienst brengen wij consequent en vroegtijdig in kaart, waar de kwetsbare punten in uw systeem zich bevinden. Onder het motto “voorkomen is beter dan genezen”, verhelpen wij deze kwetsbaarheden of beperken wij de gevolgen ervan. Lees meer over Vulnerability Management.

Privacy Officer

Met ingang van 2018 is de nieuwe wet AVG een feit. Kunt u zeggen dat uw bedrijf volledig op de hoogte is van wat de AVG van u verwacht? Bent u er zeker van dat uw beleid en organisatie zijn afgestemd op wetsmatig handelen? Als daarop uw antwoord “nee” is, dan is dat geen schande. Veel bedrijven hebben de klok horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt. IP4Sure helpt uw bedrijf graag bij het voldoen aan de nieuwe wet AVG. Lees meer over Privacy Officer.

Data Classificatie

Om risico’s in kaart te kunnen brengen en af te kunnen dekken, is dataclassificatie een krachtig instrument. Dataclassificatie houdt in dat er een beveiligingsniveau toegekend wordt aan data en informatie binnen uw systemen. Informatie dient geclassificeerd te worden op basis van prioriteit, noodzaak en de geprefereerde graad van bescherming:

  • Openbaar toegankelijk.
  • Bedrijfsvertrouwelijk (medewerkers mogen de data gebruiken).
  • Vertrouwelijk (alleen bepaalde medewerkers mogen de data gebruiken).
  • Geheim (de data is alleen inzichtelijk voor directie en/of management).

Lees meer over Data Classificatie.

Security consultancy

In de steeds sneller veranderende digitale wereld worden de vraagstukken omtrent cyber security voor bedrijven steeds ingewikkelder. Het is bijna onmogelijk voor IT-afdelingen om zelf volledig bij te blijven qua kennis en techniek. IP4Sure heeft de specialistische kennis en expertise in huis om het juiste advies te geven, waarbij de klant de garantie krijgt, dat er gewerkt wordt volgens de laatste stand van zaken. Sterker: IP4Sure kan door haar koploperpositie in ICT-security zelfs anticiperen, met uw bedrijf als maatstaf. Lees meer over Security Consultancy.

Trainingen

IP4Sure biedt ter ondersteuning trainingen aan voor de producten Gemalto SafeNet Authentication Service en Check Point Endpoint Security en Check Point Gateway en Firewall. Deze trainingen geven de medewerkers binnen uw organisatie snel en doeltreffend inzicht in het werken met, en de mogelijkheden van de voornoemde pakketten. Lees meer over onze Trainingen.

Managed services

Wanneer het onderhouden van de ICT-security binnen uw bedrijf een (te) grote belasting vormt op de organisatie, is het goed om eens te denken aan het inhuren van specialisten. IP4Sure biedt daarom managed services aan als maatwerkdienst. Uw systemen worden continu gemonitord, waar nodig worden er direct aanpassingen gedaan, uw ICT-security is rondom de klok gewaarborgd en uw personeel heeft de handen vrij om andere, belangrijke zaken aan te pakken. Lees meer over Managed Services.

Implementatie

Wanneer wij de opdracht krijgen om uw bedrijf optimaal te beveiligen tegen cyber dreigingen, volgt het implementatietraject. Wij werken zij aan zij met uw ICT-personeel. Lees meer over Implementatie.