Direct hulp nodig? Bel of app ons noodnummer.

040-2095020

Nieuws

  • 16 mei, 2023

Benelux Innovation Partner 2023

Elk jaar reikt Rapid7 hun Partner Awards uit. Vorig jaar gingen we naar huis met de award voor Detection & Response in Nederland. Dit jaar is de “Benelux Innovation Partner” award voor ons.

Allereerst: bedankt voor de award én onze prettige samenwerking, Rapid7. Ook feliciteren we de andere organisaties die dit jaar een award hebben ontvangen!

Security innovatie

Rapid7: “De award is voor de ontwikkeling van jullie Cyberlab en het Forensisch Onderzoek dat jullie aanbieden.” 

In de cyber security is het zelden slim genoegen te nemen met wat je al weet. Want: er is nog meer te ontdekken. Zeker in het threatlandschap dat zowat dagelijks verandert. Om onze diensten, noodhulp en forensisch onderzoek in topvorm te houden, is dankzij security innovatie de kennis van onze professionals nog verder dan actueel. De erkenning van Rapid7 is mooi.

Kennisdeling

Rapid7: “Daarnaast is de award voor de ontwikkeling en exposure op het gebied van marketing (op social media). Jullie blogs en uitleg over een SOC op basis van Rapid7 is toegankelijk geschreven en voor iedereen begrijpbaar en actueel.”

Onze missie is gul zijn met kennis. Cyber security heeft een essentiële positie bereikt op het gebied van bedrijfscontinuïteit. We willen het daarom begrijpelijk en toegankelijk houden. Zo kunnen beslissingsbevoegden concrete – en op kennis gebaseerde – stappen ondernemen.

Nog meer kennisplannen

Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze innovaties en kennisdelingen naar een nog hoger niveau te tillen. Daar blijven we jullie in meenemen.
Daarnaast blijven we zoeken naar manieren om kennis over cyber security toegankelijker te maken. Laten we we meteen van de gelegenheid gebruik maken om wat artikelen uit te lichten:

Detection & Response

  • 22 jun, 2022

MDR tot XDR: Detection & Response afkortingen uitgelegd

Lees verder

Trends

  • 17 jun, 2021

OSINT Investigation: wat voor sporen laat u achter?

Lees verder

Inschrijven nieuwsbrief

Lees ook...

Pentest

  • 23 mei, 2023

8x Alles over ethisch hacken en pentests

Pentests, ethisch hackers, white hats, de enumeratiefase: er is veel te schrijven over de red team kant van cyber security….

Lees verder

Trends

  • 19 apr, 2023

NIS2: voor welke sectoren? En hoe bereidt u zich voor?

Digitalisering maakt ongelofelijk veel mogelijk. Overheden realiseren zich alleen ook dat het – met name essentiële – sectoren kwetsbaar maakt….

Lees verder

Trends

  • 11 apr, 2023

Onderzoek: potentiële klanten willen minder vaak risico lopen

Waarom is cyber security belangrijk? Schade na een cyberaanval voorkomen is niet meer de enige reden. Het waarborgen van de…

Lees verder

Phishing

  • 31 mrt, 2023

Datalek bij marktonderzoekers: voedingsbodem voor phishingaanvallen

Mogelijk zijn miljoenen mensen betrokken bij het datalek rond marktonderzoekers die software van leverancier Nebu gebruiken. Het lek is inmiddels…

Lees verder

Uw cyber security bespreken en advies ontvangen?

Afspraak maken

Vragen over cyber security? Bel ons vrijblijvend op:

Afspraak maken

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy policy*