CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Uw cyber security partner

Helpen met IT-security vraagstukken zit in ons DNA. Wij zijn niet alleen een hard- of software leverancier, maar een cyber security partner die ontzorgt. We leveren security oplossingen snel en op maat: gebaseerd op gedegen onderzoek en inzicht.

Zeker in het geval van cyber security is het belangrijk dat vraagstukken van organisaties snel een antwoord krijgen. Ze zijn er vaak niet voor niets: de cyberweerbaarheid van de organisatie is op dat moment niet optimaal. Elke dag dat er wordt gewacht met de implementatie van een oplossing, is een extra dag waarop een aanvaller de kans heeft binnen te komen.

Daarom hanteren wij een pragmatische en snelle aanpak. Onze organisatie is er zo op ingericht dat vraagstukken flexibel en snel een vervolg krijgen. Uiteraard met inzicht als vertrekpunt.
 

Cyber security voor het effect

Het is onze missie organisaties te beveiligen én inzicht geven in hun cyberveiligheid: een veilig gevoel krijgt u tenslotte alleen wanneer u wéét hoe veilig u bent. Daarnaast voorkomt inzicht dat er met kanonnen op muggen geschoten wordt. Of dat een securityprobleem onopgemerkt blijft. IP4Sure zet daarmee cyber security oplossingen of diensten in die écht nodig zijn. Zo gaan budgetten niet meer naar security “voor de vorm” maar naar security voor het effect.
 

Interne security begeleiding

U heeft het meest aan securityoplossingen wanneer uw processen worden betrokken in die van ons. IP4Sure begeleidt de (IT-)medewerkers van klanten daarom in het gebruik van eventuele oplossingen. Het is niet alleen de oplossing zelf die zorgt voor veiligheid, maar ook de manier waarop collega’s hem gebruiken. Zo bent u ervan verzekerd dat de oplossing van blijvende aard is.
 
Lees hier het artikel “Hoe een one-trick pony uitgroeide tot hét cybersecurity aanspreekpunt”
 

Passie voor techniek en oog voor de mens

Aandacht voor de klant en een heldere aanpak zijn onze wapens in de strijd tegen cybercriminaliteit. Bekijk hier onze cyber security diensten en lees hier meer over de producten die we implementeren. Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel 040-2444666.

 

Meer weten?

Dan nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen!

Wij werken met veel plezier o.a. voor