CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Websec
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Uw cyber security specialist: oplossingen op maat

Het leveren van oplossingen op ICT-security vraagstukken zit in ons DNA. Wij zijn dan ook in eerste instantie geen hard- of software leverancier, maar een cyber security partner die ontzorgt. We leveren oplossingen op maat, als gevolg van een vraagstelling, een onderzoek en een conclusie die daar weer uit voortkomt.

Hard- en software zijn soms onderdeel van de oplossing, de oplossing is het resultaat van opgedane kennis. Daarbij speelt niet alleen onze expertise een belangrijke rol, maar ook de kennis die in uw bedrijf aanwezig is.

Geen angst meer voor de cyber security specialist

Kent u dat? U stelt welgeteld één vraag aan een specialist, om vervolgens een speervuur aan wedervragen terug te krijgen. In plaats van dat u antwoorden krijgt, waarmee u kostbare tijd bespaart, wordt er van u verwacht dat u tijd gaat investeren in het geven van antwoorden.

“Dat kan nooit de bedoeling zijn!”

Wanneer u met uw ICT-vraagstuk bij ons komt, dan gaan wij eerst om tafel zitten om samen tot een juiste formulering van uw wensen te komen. We parkeren alle randzaken, die pakken we op een later tijdstip aan. Samen dringen we door tot de absolute kern van de zaak. Daar ligt ons gezamenlijke startpunt, van waaruit we vertrekken.

“We slaan gewoon de vraag plat.”

Uiteraard wordt er overleg gepleegd met de verantwoordelijke betrokken medewerkers binnen uw organisatie, omdat zij niet alleen helpen om in kaart te brengen wat u bedrijf nodig heeft, maar later ook een cruciale rol spelen als het aankomt op het uitvoeren van werkzaamheden die bij de oplossing horen. We dringen door tot die ene vraag, die voor ons het vertrekpunt vormt voor onze hulp aan u.

“Samen vertrekken we vanuit de oervraag.”

Wij houden van helderheid en efficiency

Onze consultants zullen de eventuele hard- en software omgeving die nodig is om de besproken oplossing ten uitvoer te brengen, implementeren bij u op de zaak of, indien u voor cloudservices heeft gekozen, doen wij het beheer in de betreffende cloudomgeving.

Uw IT-medewerkers zullen bij dit proces nauw betrokken worden. Tevens zullen zij uitgebreid onderwezen worden in het gebruik van de software. Dat dat verder gaat dan samen een handleiding doorlezen, mag voor zich spreken. Afhankelijk van de oplossing die geïmplementeerd wordt, kunnen wij trainingen op maat verzorgen.

Geen personeel beschikbaar? Dat lossen wij ook op.

Wanneer u geen personeel beschikbaar heeft om uw securitymanagement te doen, dan kan IP4Sure als onderdeel van de totaaloplossing een aanbieding doen voor uitbesteed securitymanagement. Onze consultants werken dan part-time voor uw bedrijf, op locatie of extern. Zo bent u ervan verzekerd dat de oplossing die we voor u hebben van blijvende aard is.

Aandacht voor de klant en een heldere aanpak zijn onze wapens in de strijd tegen cybercriminaliteit!

IP4sure BV
tel. +31 40-2444666
info@ip4sure.nl

Meer weten?

Dan nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen!

Wij werken met veel plezier o.a. voor