CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Cyber Security

19 december, 2017

Cyber Security is een veel gehoorde term in de technologie wereld. Zo’n twintig jaar geleden bestond het amper, nu kunnen we niet meer zonder. Cyber Security is eigenlijk gewoon internetbeveiliging, waarbij alle programma’s, computers en netwerken beschermd worden tegen digitale criminaliteit. Zeker wanneer u veel werkt met privacy gevoelige informatie is het een onmisbaar onderdeel binnen uw organisatie. IP4sure helpt u daarbij. Niet alleen met het opzetten van een goed cyber security beleid, maar ook met het onderhouden en monitoren. Werkzaam in regio Eindhoven en behoefte aan advies? IP4sure helpt u verder!

Waarom is Cyber Security belangrijk?

Nederland digitaliseert op alle fronten. ICT is niet meer weg te denken op de werkvloer, maar ook in onze dagelijkse levens. Het biedt veel voordelen! Naast de werkgelegenheid, groeit ook de economie enorm door deze ontwikkelingen. Een gevolg is dat er meer gevaren ontstaan. Digitale aanvallen op belangrijke instanties, privacy gevoelige informatie die op straat komt te liggen of crypto valuta die gehackt is. Het zijn niet alleen meer de hobbyisten die dit soort hacks uitvoeren, ook goed opgeleide organisaties hacken op grote schaal. Een goede, doortastende aanpak van de overheid, gebruiks- en het bedrijfsleven is daardoor essentieel. Zorg dat uw data goed beveiligd is!

Hoe zet u Cyber Security in?

IP4sure helpt uw organisatie met het opzetten en het monitoren van een goed cyber security beleid. Zorg dat uw data en privacy gevoelige informatie niet wordt blootgesteld aan hackers. Diverse maatregelen zijn belangrijk; hardware-, software-, gebruiks- en ook fysieke maatregelen. IP4Sure helpt u verder met de diverse producten en diensten die nodig zijn. Zo voeren we een Pentest uit om te meten of uw systemen up to date zijn om cyberaanvallen voor te blijven. Met Vulnerability Management brengen we de knelpunten vroegtijdig in kaart om zo problemen te voorkomen.

Cyber Security Eindhoven

Bent u met uw bedrijf gevestigd in of rondom Eindhoven? Behoefte aan advies op het gebied van cyber security Eindhoven? Neem dan contact op met IP4sure. We zijn gespecialiseerd in dergelijke vraagstukken en helpen u graag verder. Bel of mail gerust of kom eens langs op ons kantoor in Eindhoven.

Wij werken met veel plezier o.a. voor