CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Wet Bescherming Persoonsgegevens Eindhoven

7 februari, 2018

De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei 2018 van kracht. De huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) komt daarmee te vervallen. Dit geldt voor alle landen in de Europese Unie. IP4Sure ondersteunt bedrijven in de regio Eindhoven om over te schakelen met betrekking tot de wetswijziging. Er veranderen namelijk een aantal belangrijke dingen op het gebied van privacy.

De nieuwe wet AVG toepassen in Eindhoven

Bent u volledig op de hoogte van de nieuwe wet AVG? Werkzaam in Eindhoven en behoefte aan een extra check of advies? IP4Sure adviseert bedrijven over de wetswijziging en helpt u met belangrijke aanpassingen doorvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw security beleid. Middels een Privcay Officer, een onafhankelijk persoon binnen de organisatie, kijken we naar de huidige status. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een aantal medewerkers thuis werken. Zijn bepaalde instellingen voor mail of persoonlijke gegevens daar ook zo goed beveiligd als op kantoor in Eindhoven? En wat moet er gebeuren om dit aan te scherpen?

Werkzaam in regio Eindhoven?

De wetgeving bescherming persoonsgegevens is gebaseerd op een aantal regels. Per bedrijf veranderen er een aantal regels en daarmee de rechten voor betrokkenen. De precieze wetgeving is te vinden op de website van de overheid. Uiteraard gelden voor ieder bedrijf andere aanpassingen. In de regio Eindhoven zitten veel technische bedrijven, mede dankzij de TU/e, ASML, Philips etc. Een veelvoorkomende branche waarbij de wetgeving van kracht is en om aanpassingen vraagt. IP4Sure is werkzaam in Eindhoven en komt daardoor graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. De wetswijziging geldt namelijk enkel voor bedrijven en daarmee aanpassingen voor de rechten van betrokkenen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van de AVG in regio Eindhoven? Neem contact met ons op.

Wij werken met veel plezier o.a. voor