CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Contrast Security

Software en webapplicaties blijven de belangrijkste bron van datalekken. Met de wetenschap dat bijna elk bedrijf er gebruik van maakt, is dat niet zo’n prettig idee. In de praktijk zitten veel applicaties bomvol (simpele) kwetsbaarheden die in de ontwikkeling over het hoofd zijn gezien. Aanvallers weten ook complexe kwetsbaarheden uit te buiten met de meest geraffineerde aanpakken. De schade na een cyberaanval is vaak niet te overzien.

Veilige webapplicaties dankzij Contrast Security: tooling door ontwikkelaars, voor ontwikkelaars.

Het tijdperk van zelfbeschermende software

Contrast Security ontwikkelt oplossingen die uw software en webapplicaties tot in de kern zelfbeschermend maken. Contrast maakt het voor elke webdeveloper mogelijk veilige applicaties te bouwen, zelfs wanneer er geen kennis is van cybersecurity. Met sterke code als basis en extra interne bescherming als aanvulling, elimineert Contrast Security het risico dat webapplicaties zorgen voor datalekken.

Het kost minder tijd

Veilige webapplicaties zijn belangrijker dan ooit nu de wereld kampt met een softwarebeveiligingscrisis. Zelfs de grootste organisaties weten de basisbeveiliging van applicaties niet altijd afdoende uit te voeren. Logisch, want hackers worden met de dag vindingrijker. Hou ze maar eens bij. Het gevolg is alleen wel dat persoonlijke gegevens en andere gevoelige data potentieel op straat komen te liggen.

Contrast Security in mijn ontwikkelstraat: wat zijn de voordelen? 

Volledige bescherming, zonder vertragende scans

Contrast Security maakt het mogelijk zonder een enorm team aan cybersecurity experts toch veilige webapplicaties te realiseren. De diepgaande beveiligingsinstrumentatie is de baanbrekende technologie die volledige bescherming mogelijk maakt, zonder dat er vertragende scans de hoek komen kijken. Daarnaast maakt het de specialistische security kennis beter te begrijpen voor elke developer.

De tools van Contrast Security bevatten sensoren die actief werken binnen webapplicaties en direct kwetsbaarheden ontdekken. As fast as code changes. Ontdekt de tool een kwetsbaarheid? Dan reikt het direct een oplossing aan die de webdeveloper toe kan passen, uiteraard met de nodige informatie over de kwetsbaarheid. Datalekken worden voorkomen en uw applicatie is beschermd.

IP4Sure biedt 3 Contrast Security-tools aan:

– Contrast Assess: security results as fast as code changes (IAST)
– Contrast OSS: automated open source risk management (SCA)
– Contrast Protect: you own self-protecting application (RASP)


 

 


Meer informatie over veilige webapplicaties?

Software en webapplicaties nemen ons ontzettend veel werk uit handen. We kunnen niet meer zonder en moeten ook niet zonder willen. Tenslotte kan dit allemaal zorgeloos wanneer u gebruikt maakt van de Contrast Security oplossingen. Meer informatie hierover? Neem contact met ons op.

 

Meer informatie over Contrast Security?

Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden:

Wij werken met veel plezier o.a. voor