CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Contrast Protect

Contrast Protect: web application firewalls en intrusion prevention systems houden veel gevaren van buitenaf tegen. Toch biedt dat nooit 100% bescherming. Hackers gaan soms zo geraffineerd te werk dat zelfs de beste intrusion prevention systems of firewalls dit soort aanvallen over het hoofd zien. De oplossing? Een applicatie bouwen die zichzelf van binnenuit beschermt.

Veiligheid van binnenuit zit hem niet alleen in secure coding. Contrast Security bewijst dat het nog een stap verder kan gaan en ontwikkelde Contrast Protect: diepgaande bescherming van uw applicatie. Runtime Application Self-Protection (RASP). Real-time beveiliging tegen cyberaanvallen van binnenuit.

Een zelfbeschermende applicatie

Contrast Protect is uniek in zijn soort. In tegenstelling tot andere oplossingen, is Contrast Security in staat aanvallen op een dieper niveau te detecteren en elimineren. Het hoeft – in tegenstelling tot WAF’s en IPS – de applicatie niet te leren kennen, want het zit erin geïntegreerd. Dat maakt uw applicatie volledig zelfbeschermend.


 

 


Geen zero-day attacks meer

Door het gebruik van Runtime Exploit Prevention, een aanpak die bestaat uit 7 stappen, is Contrast Protect een stuk uitgebreider. De kans dat zero-day attacks worden geblokkeerd is hierdoor nog groter. Contrast Protect geeft als nooit tevoren inzicht in uw applicatie en de beveiliging en detecteert aanvallers die binnen proberen te komen.

Daarnaast is er geen verandering in de code van uw applicatie nodig. Ook is Contrast Security volledig zelf uit te voeren, zelfs wanneer u geen kennis hebt van cyber security.

Top-aanvulling op intrusion prevention systems

Dus bent u erbij gebaat dat uw applicatie zo goed als waterdicht is? En wilt u net een stap verder gaan dan gangbare firewalls en intrusion prevention systems? Dan brengt Contrast Protect de veiligheid van uw applicatie naar een nieuw level.

Meer informatie over Contrast Protect?

Voel u vrij contact met ons op te nemen voor een demonstatie. Ook wanneer u vragen hebt over de tool staan we u graag te woord. Bekijk ook de website van Contrast Security voor meer details over Contrast Protect.

 

 

Meer informatie over Contrast Security?

Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden:

Wij werken met veel plezier o.a. voor