CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Contrast OSS

Open source bibliotheken: ze maken het ontwikkelproces van een webapplicatie een stuk eenvoudiger. Maar hoe zit het met security? Het gemak van open source bibliotheken mag niet ten koste gaan van een veilige webapplicatie. Contrast OSS is dé open source security oplossing.

Contrast OSS zorgt ervoor dat u altijd bovenop open source software risico’s zit en in geen enkele valkuil trapt. Op die manier bent u verzekerd van een veilige (web)applicatie. Wel zo prettig!

Open source security

Hoe? Contrast OSS van Contrast Security levert geautomatiseerde open source risicobeheer door beveiligingscontroles in applicaties in te bouwen. Tijdens het ontwikkelingsproces biedt Contrast OSS continue monitoring op het gebied van open source security. Het is tevens de enige oplossing die kwetsbaarheden niet alleen identificeert, maar ook bepaalt of de applicatie ze daadwerkelijk gebruikt en misbruik of tijdens runtime te voorkomen is.

Open source security actief in de ontwikkelfase

In de ontwikkelfase van uw applicatie controleert Contrast OSS automatisch op aanvallen en blokkeert deze. Die informatie kan vervolgens realtime naar beveiligings- en ontwikkelingsteams worden gestreamd via tools als MS Teams, Slack en Jira. Op die manier is in het geval van een bedreiging snelle actie altijd mogelijk.

Verder ontdekt Contrast OSS automatisch open source-dependencies in uw applicaties. Daarnaast biedt het altijd de essentiële versie- en gebruiksinformatie die u nodig hebt en waarschuwt wanneer er in de SDLC risico’s en beleidsschendingen worden gedetecteerd.


 

 


Meer informatie over Contrast OSS?

Benieuwd naar hoe Contrast OSS er in de praktijk uit ziet? Neem dan zeker contact met ons op voor demonstratie. Ook mag u altijd bellen voor meer informatie of andere cybersecurity problemen. Bekijk ook de website van Contrast Security voor meer details over Contrast OSS.

 

Meer informatie over Contrast Security?

Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden:

Wij werken met veel plezier o.a. voor