CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Vind kwetsbaarheden voordat hackers dat doen

Zichtbaar en sneller een stijgende lijn zien in de cyberveiligheid van uw organisatie? Met Vulnerability Management bent u in staat snel en doeltreffend te handelen bij kwetsbaarheden. InsightVM van Rapid7 geeft een risk-based overzicht en zorgt dat uw team zich focust op het verhelpen van beveiligingsincidenten die de security aanzienlijk verbeteren.

InsightVM geeft een risk-based overzicht van het aanvalsoppervlak en helpt met het identificeren, prioriteren en oplossen van kwetsbaarheden.


 

Naast phishing is het uitbuiten van vulnerabilities een veelgebruikte methode van aanvallers om binnen te komen. Omdat kwetsbaarheden vaak ontstaan zonder dat u het door hebt, is het essentieel inzicht te hebben in de gezondheid van het aanvalsoppervlak. En deze – waar nodig – te herstellen.

 

Merk urgente kwetsbaarheden op tijd op

De meeste organisaties die cybersecurity met enige serieusheid benaderen, maken al gebruik van traditionele geplande scans. In de praktijk blijkt alleen dat het tot 13 dagen kan duren voor een kwetsbaarheid is gedetecteerd en verholpen. Bij een kleine kwetsbaarheid is dat niet meteen een ramp. Maar wat als u een zeer urgente vulnerability te lang niet opmerkt? Met InsightVM zit u er bovenop.

 


Reageer sneller & bespaar tijd

Met de geautomatiseerde detectie en prioritering van vulnerabilities, bent u in staat sneller en efficiënter beveiligingsincidenten te verhelpen. Daarmee is uw security-respons beter én kost het u minder tijd.

 

Zie een stijgende lijn in uw cyberveiligheid

Geef continu prioriteit aan kwetsbaarheden die de grootste bedreiging opleveren. Daarmee ziet u de algehele cyberveiligheid in stappen omhoog springen. Dat geeft een beter gevoel dan blind verbeteringen aanbrengen.

 

Ben volledig in control

Meer inzicht betekent minder verrassingen. Hoe kleiner de lijst aan urgente kwetsbaarheden, hoe beter de cyberweerbaarheid. Zo is cyberveiligheid een stuk meetbaarder.

 

Schakel eenvoudiger tussen security & IT

Stel de software zo in, dat gedetecteerde kwetsbaarheden automatisch worden doorgezet naar de IT’er die deze het snelst op kan lossen. In het dashboard ziet u hoe lang het duurt tot een vulnerability is opgelost.


 

Meer data, meer veiligheid, maar niet meer werk

InsightVM haalt veel kwetsbaarheden en potentiële verbeteringen boven water. Dat betekent niet dat u daardoor meer werk krijgt. De tool houdt niet alleen automatisch de actuele kwetsbaarheden bij, maar stuurt de kritieke kwetsbaarheden naar de juiste mensen. Zo hoeft u niet meer na te denken wie in uw team welke kwetsbaarheid verhelpt.

Om InsightVM op deze manier in te zetten, is het wel belangrijk dat hij goed is ingericht. Heeft u niet de tijd, de kennis of de mensen om dit te doen? Dan tilt IP4Sure – indien gewenst – zelf uw Vulnerability Management naar een hoger niveau.

Gerelateerd artikel: “Van patchbeheer naar kwetsbaarheidsbeheer”

 

Ook actief aan de slag met Vulnerability Management?

Gaat u ook het liefst voor het hoogst haalbare? Stop met in het duister tasten en start met het actief oplossen van urgente kwetsbaarheden. Maak kennis met InsightVM en neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo.

 

 

Starten met Vulnerability Management?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of demo:

Wij werken met veel plezier o.a. voor