CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Security Consultant

Klanten adviseren welke technieken hun cyber security het meest vooruit helpt? Security Consultant is misschien wel de meest sociale én technische rol in de cyber security!    

Techniek en sociaal vallen prachtig samen in de functie van cyber security consultant. Je hebt perfect zicht op de ontwikkelingen binnen de cyber security, threatlandschap en de techniek. En: met deze kennis weet je vervolgens precies in kaart te brengen welke oplossingen het beste bij opdrachtgevers passen.

Wat ga je doen?

Je denkt met de klanten van IP4Sure mee over passende cyber security oplossingen en draagt zorg voor advies, ontwerp en implementatie. Daarbij hou je tussentijds contact. Heeft de klant technische vragen? Dan kunnen ze bij jou terecht. Daarnaast ben je óók in staat om kritieke punten signaleren en hier pro actief op te reageren: je bewaakt de kwaliteit van de security oplossingen.

De opdrachtgevers waar je mee werkt? Die variëren van het van Gogh Museum tot GGD Brabant Zuid Oost,  Inalfa Roof Systems en Paleis het Loo.

Werk met maatschappelijke meerwaarde

IT-oplossingen werkend krijgen is een uitdaging. Dat op een veilige manier doen een nog belangrijkere. We hoeven niet uit te leggen dat werk in de cyber security hierdoor extra veel voldoening geeft. Elke opdracht heeft een maatschappelijke meerwaarde. Het voorkomen van datalekken is tenslotte nog nooit zo belangrijk geweest.

Alle ruimte voor vrijheid

IP4Sure is een snelgroeiende organisatie met een gemoedelijk team. Hecht je waarde aan vrijheid? Dan kom je goed tot je recht in onze pragmatische organisatie. In een gezellige werkomgeving krijg je alle ruimte jezelf te ontwikkelen en je ambities na te jagen.

“It doesn’t make sense to hire smart people and then tell them what to do, We hire smart people so they can tell us what to do.”

Deze uitspraak van Steve Jobs kenmerkt als geen ander de manier waarop we bij IP4Sure met ons talent omgaan. Alle ruimte voor vrijheid in een inspirerende omgeving.

Wie ben je?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft systemen;
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als Security Consultant of Engineer;
  • Je neemt je opdrachtgever graag mee in je bevindingen en je bent communicatief vaardig;
  • Je kan zelfstandig projecten uitvoeren.

Wat mag je verwachten?

  • Een goed salaris;
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Ruimte en mogelijkheden voor certificeringen en studies;
  • Flexibele werktijden;

Solliciteren

Zin gekregen om aan het werk te gaan bij IP4Sure? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@ip4sure.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Twan Wouters | tel: 040 – 2444666 | twan@ip4sure.nl

Reageren op deze vacature?

Solliciteer direct!

Wij werken met veel plezier o.a. voor