CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Ethical Hacker / Pentester

Is nieuwsgierigheid jouw brandstof om elke dag op zoek te gaan naar het onbedoelde, ongewenste en soms zelfs onbekende? Dan ben je vast op zoek naar een organisatie die deze nieuwsgierigheid eindeloos veel voeding geeft!

Bij IP4Sure krijg je niet alleen de ruimte om écht impact te maken, maar ook om te ontdekken. De beste experts kennen tenslotte niet alleen hun eigen specialisme, maar zien het complete (cyber security) plaatje eromheen. Als red teamer sparren met een blue teamer, werken met uiteenlopende scopes, met nog uiteenlopendere klanten: je komt er gegarandeerd aan toe! Jouw ontwikkeling staat centraal.

De opdrachtgevers waar je mee werkt variëren van het van Gogh Museum tot GGD Brabant Zuid Oost, Inalfa Roof Systems en Paleis het Loo.

Wat ga je doen?

Hacken: dat is wat je gaat doen. In de vorm van aanvalssimulaties spoor je kwetsbaarheden in (web)applicaties, netwerken en systemen op. Wat zijn potentiële ingangen voor kwaadwillenden? Welke gaten moeten gedicht worden? Al je bevindingen zet je in een rapportage met als doel: de klant inzicht geven én helpen met het doeltreffend te verbeteren van hun cyber security.

Werk met maatschappelijke meerwaarde

IT-oplossingen werkend krijgen is een uitdaging. Dat op een veilige manier doen een nog belangrijkere. We hoeven niet uit te leggen dat werk in de cyber security hierdoor extra veel voldoening geeft. Elke opdracht heeft een maatschappelijke meerwaarde. Het voorkomen van datalekken is tenslotte nog nooit zo belangrijk geweest.

Alle ruimte voor vrijheid

IP4Sure is een snelgroeiende organisatie met een gemoedelijk team. Hecht je waarde aan vrijheid? Dan kom je goed tot je recht in onze pragmatische organisatie. In een gezellige werkomgeving krijg je alle ruimte jezelf te ontwikkelen en je ambities na te jagen.

Wie ben je?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt werkervaring als software engineer, security engineer, ethical hacker of pentester;
  • Je hebt ervaring met programmeren;
  • Je hebt affiniteit met verschillende technologieën (OS, web(frameworks), tools, programmeertalen en netwerken);
  • Je neemt je opdrachtgever graag mee in je bevindingen en je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;

Wat mag je verwachten?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn erg goed en zoveel mogelijk op jouw wensen afgestemd. Jij hebt de regie: de keuze tussen salaris, hogere pensioenopbouw en vrije dagen is volledig aan jou. Wat je sowieso mag verwachten:

  • De kans om jezelf te ontwikkelen als Ethical Hacker/Pentester;
  • Een goed salaris;
  • Ruimte en mogelijkheden voor certificeringen en studies;
  • Flexibele werktijden;

Solliciteren

Zin gekregen om aan het werk te gaan bij IP4Sure? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@ip4sure.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Twan Wouters | tel: 040 – 2444666 | twan@ip4sure.nl

 

 

Wij werken met veel plezier o.a. voor