Ondersteuning Security management

Wist u dat het management van een bedrijf bij dataverlies of een datalek volgens de wet verantwoordelijk gesteld kan worden, voor de daaruit voortvloeiende schade? De directie van het bedrijf is juridisch aansprakelijk voor elke vorm van verlies van gegevens, die volgens de wet veilig bewaard dienen te worden. Het zal u verbazen op hoeveel manieren data zichtbaar kan zijn voor vreemden of zelfs gedownload kan worden door ongenode gasten. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw onderneming en personen binnen uw onderneming.

Security manager

Om problemen met de beveiliging te voorkomen, is het in de regel gebruikelijk dat er een eindverantwoordelijke security manager wordt aangesteld. De Chief Information Security Officer, afgekort CISO, is echter een utopie voor veel bedrijven. Vaak is een CISO aanstellen te kostbaar. IP4sure heeft hiervoor een elegante en betaalbare oplossing. IP4sure biedt Ondersteuning in Security Management aan als dienst. Wij leveren een parttime CISO die van wanten weet.

Security management tegen cybercrime

Security management is al lang geen “kostenpost” meer, geen “noodzakelijk kwaad”. Het is een broodnodig middel om te overleven in een digitale wereld, waarin de cybercrimineel zijn malafide praktijken graag omzet in keihard geld. De hacker van nu is op geldjacht, waarbij uw bedrijfsgegevens, uw kroonjuwelen, de inzet zijn van een machtspel. Daarbij zal men tot het uiterste gaan om u in een chantabele positie te brengen.

Onze CISO checkt de complete beveiliging van uw organisatie, op organisatorisch en technisch vlak. Hij brengt de security naar een beveiligingsniveau waarbij u niet alleen aan uw wettelijke plicht voldoet, maar waarbij u vooral ook uw eigen organisatie beschermd weet tegen cybercriminaliteit. Wij beloven dat u daardoor meer nachtrust krijgt.

Uiteraard worden uw reeds aanwezige ICT-verantwoordelijken betrokken bij alles. Kijkt u eens kritisch naar uw organisatie. Kunt u met zekerheid zeggen dat uw bedrijf voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen? Als het antwoord daarop “nee” is, dan belt u ons gewoon voor een vrijblijvend gesprek.

Meer info over Security Management kunt u krijgen via:

Bel naar +31 40-7600034
Mail naar info@ip4sure.nl

Of ga naar onze contactpagina