CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

IP4Sure, gespecialiseerd dienstverlener in IT-beveiliging

Bij veel organisaties is IP4Sure de stille kracht achter hun cybersecurity. Daarbij maken we gebruik van de expertise van onze mensen, die precies weten welke securityrisico's er op de loer liggen.

Aan de hand van de “Wet Datalekken” en de GDPR toetsen wij de stand van zaken bij binnenkomst en werken samen met de onderneming een plan uit om de beveiliging op organisatorisch en technologisch vlak naar het gewenste niveau te tillen. Security scans en nulmetingen geven een helder inzicht in de situatie.

Security als core business: zet ons in als partner

Ons team van toegewijde specialisten heeft een diepgaande kennis van de materie. Wij stappen graag als partner bij u naar binnen, waarbij wij u totaal ontzorgen op het gebied van IT-beveiliging. Data security en alle bijkomende facetten vallen onder onze corebusiness.

Lees hier het artikel “Hoe een one-trick pony uitgroeide tot hét cybersecurity aanspreekpunt”>

Samenwerkingen met de beste security leveranciers

Het spreekt voor zich dat wij alleen met de beste leveranciers werken. Implementatie is een gevolg van een gedegen advies, op maat, toegespitst op uw organisatie. Zo weet u zeker dat uw beveiliging naar het hoogste niveau getild wordt. Uw medewerkers staan in dit verhaal voor ons centraal. Toegankelijkheid en korte lijnen zijn ingrediënten voor efficiënt en oplossingsgericht werken.

 Maak kennis met Twan en Rob van IP4Sure

De dagelijkse leiding van het team van IP4Sure is in handen van Twan Wouters en Rob Buddingh.

Twan is in 1993 gestart met TWC automatiseringsdiensten BV – en leverde generieke kantoorautomatisering. De dienstverlening breidde al snel uit.

Twan: “In 2000 kwamen daar de eerste Clouddiensten bij, al was ‘The Cloud’ als naam nog ver weg. We kregen steeds meer security vraagstukken voorgelegd, afkomstig van bedrijven die vroegen om maximaal specialisme. Om die bedrijven beter te kunnen helpen, heb ik in 2011 IP4Sure opgericht, om op expert niveau diensten te kunnen gaan aanbieden in de IT-beveiliging. Een goede zet, aangezien IP4Sure al vrij vroeg specialist werd in 2F authenticatie. Inmiddels ben ik niet meer actief bij TWC, maar richt ik me volledig op IP4Sure”.


In 2013 kocht Rob Buddingh zich in bij IP4Sure. Rob, al 20 jaar werkzaam in de IT-security branche, verkocht in 1999 al IT-securityoplossingen.

Check Point was als merk geen onbekende voor Rob: “In mijn leveringspakket zaten onder andere de oplossingen van Check Point. In mijn loopbaan heb ik bij diverse distributeurs en security integrators gewerkt, waarbij ik op een gegeven moment aan de fabrikantenzijde was aangeland. Mijn laatste werkgever was dan ook Gemalto.” Echter, het bloed kroop waar het niet gaan kon.

“Ik miste het contact met de eindgebruiker en zocht naar mogelijkheden om bij een integrator te kunnen werken. Twan was met IP4Sure de grootste afnemer van Gemalto producten in de Benelux. Toen de kans zich voordeed om mezelf als Sales Manager in te kopen bij IP4Sure, heb ik die met beide handen aangegrepen.”

 

Cyber security advies nodig?

IP4Sure is een groeiende organisatie met een gedreven team van specialisten. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak, zodat we samen kunnen kijken hoe uw bedrijf veilig verder kan online.

IP4Sure BV
tel. +31 40-2444666
info@ip4sure.nl

Kennis maken?

We leren u graag kennen in een kennismakingsgesprek!

Wij werken met veel plezier o.a. voor