CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

IP4Sure breidt dienstverlening uit met Cyberlab

1 juli, 2019

Eindhoven, 1 juli 2019 – IP4Sure, gespecialiseerd dienstverlener in IT-beveiliging kondigt va

ndaag aan de dienstverlening uit te breiden met een gespecialiseerd cyberlab. De toevoeging van deze discipline is een logische stap voor het bedrijf naast de reeds aanwezige disciplines op het gebied van cyberpreventie en inzicht. Het nieuw gevestigde cyberlab richt zich op alle facetten van cybercrime, zowel intern als extern alsmede bij het ondersteunen bij IT-gerelateerde calamiteiten. Dutch IT Channel en Channelconnect onderschrijven het belang van een gespecialiseerd cyberlab.

Toenemende dreiging

De oprichting van het cyberlab is ingegeven door de toenemende en complexere dreigingen die bedrijven en organisaties vandaag de dag zowel online als offline ondervinden. Het team van cybersecurityspecialisten van IP4Sure beschikt over de laatste kennis op het gebied van fraude, oplichting, hacking en andere dreigingen en staat klaar om te helpen bij het beperken van schade na een aanval, het identificeren van de daders en het weer veilig online krijgen van systemen.

Digitale CSI-partner en verslaggever aan het cyberfront

Rob Budding, directeur van IP4Sure: “De wereld van cyber security en digitale dreigingen is voortdurend aan verandering onderhevig. Cybercriminelen zijn altijd op zoek naar zwakke plekken in software, beveiligingsoplossingen en in het personeelsbestand. Als beveiligingsexperts proberen we hackers natuurlijk altijd een stap voor te blijven, maar 100 procent veiligheid is een illusie. Daarom is reactiesnelheid en een actuele kennis van trends en bedreigingen essentieel. Cyberlab is uw verslaggever aan het cyberfront, de digitale CSI-partner.

Cyberlab doet onderzoek en helpt

De dienstverlening van cyberlab richt zich op online én offline onderzoek naar actuele bedreigingen, identificatie van de identiteit van de persoon of organisatie achter een bedreiging, fraude, oplichting of afpersing Onderzoek naar fraude en wie erachter zit. Daarnaast helpt het cyberlab van IP4Sure met het dichten van lekken, beperken van schade na een aanval, veilig online krijgen van systemen, bestrijden van identiteitsfraude en crises en het verzamelen van bewijsmateriaal.

Cyberlab neemt verantwoordelijkheid

Twan Wouters, mede-oprichter en directeur cyberlab: “Als cybersecurityspecialisten willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan een veilige digitale samenleving. Daarom maken wij een gedeelte van onze tijd en kennis vrij om particulieren in ‘digitale nood’ te helpen. Particulieren hebben immers meestal niet de financiële middelen die bedrijven en organisaties wel hebben, terwijl ze wel getroffen kunnen worden door dezelfde dreigingen.”

cyberlab

Wij werken met veel plezier o.a. voor