CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Wat doet een security consultant?

Heeft u een IT-afdeling? Of werkt u samen met een prettig IT-bedrijf? Controleer of zij ook de kennis over IT-security in huis hebben.
19 april, 2017

Als middelgroot bedrijf heeft u natuurlijk een IT-afdeling. Juist bij middelgrote bedrijven is er in deze situatie weinig plaats voor IT-security. De alledaagse problemen van uw medewerkers — ze kunnen niet inloggen op het intranet, of de e-mailserver werkt opeens niet mee — krijgen al snel de overhand.

De Security Consultant

IP4Sure biedt hulp door middel van Security Management. Een interim Chief Information Security Officer (CISO) kan bijvoorbeeld zorgen voor een geheel nieuwe security-strategie. Maar voor sommige bedrijven gaat deze aanpak eigenlijk te ver. Misschien heeft u al een vaste CISO in dienst, of heeft uw onderneming alleen nog een extra zetje nodig in de gewenste richting. In dit soort situaties is het slimmer om gebruik te maken van een Security Consultant.
 

Wat doet een Security Consultant?

Maar wat doet een Security Consultant? De Security Consultants van IP4Sure bieden u advies op de gehele breedte van IT-security. Dat komt eigenlijk altijd neer op dat we eerst kijken naar de huidige staat van uw IT-security, en uw wensen en behoeften. Als uw IT-medewerkers geen tijd hebben om de beveiliging van uw data (en de data van uw klanten) echt te waarborgen, dan kan de Security Consultant hierbij helpen. Maar ook wanneer uw medewerkers iets meer willen leren over wat er nodig is voor uw bedrijf, of als u uw IT-strategie meer kracht wilt bij zetten, komen onze Security Consultants van pas.

In feite is wat de Security Consultant precies doet erg afhankelijk van uw bedrijf. Maar uiteindelijk gaat het altijd om advies. Advies voor wat betreft uw IT-strategie, hoe u kunt voldoen aan de privacywetgeving en specifieke ISO-standaarden, incident- en crisis-management, werkplekmanagement, bestanden beveiligen, en nog veel meer. Lees hier meer uitgebreide informatie over de dienst security consultant die IP4Sure aanbiedt.
 

Vragen over uw IT-security?

Denkt u dat de beveiliging van uw data en IT-systemen beter kan? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken dan naar uw specifieke situatie en kunnen u precies uitleggen wat onze Security Consultants voor u kunnen betekenen.

 

Wij werken met veel plezier o.a. voor