Managed services

Wanneer het onderhouden van de ICT-security binnen uw bedrijf een (te) grote belasting vormt op de organisatie, is het goed om eens te denken aan het inhuren van specialisten. IP4Sure biedt daarom managed services aan als maatwerkdienst. De voordelen spreken voor zich: uw systemen worden continu gemonitord, waar nodig worden er direct aanpassingen gedaan, uw ICT-security is rondom de klok gewaarborgd en uw personeel heeft de handen vrij om andere, belangrijke zaken aan te pakken. Ontzorgen is het sleutelwoord.

Spaar tijd en geld

Managed services kunnen betrekking hebben op alle facetten van de security gerelateerde middelen binnen uw organisatie. Wat het allerbelangrijkste is, is dat u verzekerd ben van het allerbeste onderhoud van uw systemen. Daarmee bespaart u tijd en geld. Het schept rust binnen de muren van uw bedrijf.

Service in de breedste zin van het woord

Onder onze services die wij aanbieden, vallen onder andere network monitoring, ICT-security, analyse van data en het onderhouden van een helpdesk functie die altijd bereikbaar is. Ook mobiele vraagstukken worden door ons aangepakt. Optimalisatie van connectiviteitsprocessen en het geven van support op geïnstalleerde pakketten zijn uiteraard ook inbegrepen in de dienstverlening.

Volledige dienstverlening of in delen

Managed services worden door IP4Sure aangeboden als maatwerkdienst. U kunt ervoor kiezen om alle wel en wee rondom uw systemen door ons te laten regelen, of ons inschakelen bij delen van uw IT-security processen. Samen maken we een plan waarin beschreven staat binnen welke gebieden wij voor u klaar staan. Een ding is gegarandeerd: u krijgt de beste zorg die er mogelijk is, onze support wordt gezien als USP door onze klanten. Wij staan voor, achter en naast uw medewerkers.

Wie vandaag nog ontzorgd wil worden, kan het beste meteen contact opnemen:

Voor meer informatie omtrent managed services, neemt u contact op met ons:

Bel naar +31 40-7600034
Mail naar info@ip4sure.nl

Of ga naar onze contactpagina