CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Implementatie

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij de implementatie van uw cyber security oplossingen? We nemen het implementeren van securitysoftware graag van u over. Zo weet u zeker dat alles goed werkt en veilig is.

Wanneer wij de opdracht krijgen om uw bedrijf optimaal te beveiligen tegen cyber dreigingen, volgt het implementatietraject. Wij werken zij aan zij met uw ICT-personeel en implementeren de software stap voor stap, zodat ook zij exact weten wat er veranderd is en waarom.

Ondersteuning na implementatie

De ondersteuning die wij bieden na implementatie wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Denk daarbij aan zaken als onderhoud en het uitvoeren van updates, om de laatste stand van zaken op technisch gebied te kunnen garanderen. U kunt onze technische collega’s ook inhuren als parttime security adviseurs, voor een stukje rust binnen de organisatie. Wij ontzorgen u graag met onze IT cyber security oplossingen op maat.

Cyber security experts

Onze technische collega’s zijn stuk voor stuk experts op het gebied van cyber security. De technische kennis die zij bezitten, is van enorme waarde, zeer compleet en up to date. Bij IP4Sure hebben we een hart voor beveiliging, daarom stopt het niet bij de implementatie van de juiste beveiligingssoftware.

 

 

Software laten implementeren?

Of vragen over iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Wij werken met veel plezier o.a. voor