CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Preventie
Inzicht
Cyberlab

ICT beveiliging beleid

ICT beveiliging en beveiliging van bedrijfssystemen laat veelal te wensen over. Als er al sprake is van een beveiligingsbeleid, hoe weet je als bedrijf dan of dit beleid effectief is? Ook als IT’er werkzaam binnen een bedrijf of IT-afdeling, sta je er soms helemaal alleen voor en draag je een enorme verantwoordelijkheid. IP4Sure schiet graag te hulp met de dienst “ICT beveiliging beleid”. We nemen de verantwoordelijke(n) voor de beveiliging stap voor stap mee, op weg naar een gedegen beleid. Het begint met het opstellen van een beleidsplan. Een goed beleidsplan is noodzakelijk om er zeker van te zijn dat alle facetten van ICT beveiliging aan bod komen.

ICT beveiliging van IP4Sure; van beleidsplan naar beveiligingsplan.

ICT beveiliging begint niet met het lukraak implementeren van technische oplossingen. Maar met een goed beleidsplan. Dit beleidsplan leidt uiteindelijk tot een actief beveiligingsplan, waarbinnen de technische oplossingen à la carte zijn opgenomen. IP4Sure begint met het doen van een risico-inventarisatie. Waar zitten mogelijk zwakke plekken in de ICT beveiliging? Hoe werken de eindgebruikers binnen het netwerk, doen zij dit veilig? Welke dreigingen van buitenaf zouden een kans kunnen krijgen hun kwaadaardige werk te doen?

ICT beveiliging van IP4Sure; brede standaardoplossing is de start naar volledig maatwerk.

IP4Sure heeft door haar jarenlange ervaring in ICT beveiliging een standaard beleidsplan ontwikkeld. Dit dient als basis om tot een op maat gemaakt beveiligingsplan te komen. Het bewezen succes van deze werkwijze zorgt voor snelle, efficiënte en vooral rendabele eindresultaten. Daarnaast staat de gebruiker bij ons altijd centraal. Het doorvoeren van een beveiligingsplan op maat kan alleen succesvol zijn als de gebruiker centraal staat. IP4Sure weet dit als geen ander. Onbedoeld blijft de mens de zwakste schakel in ICT beveiliging. Begeleiding, monitoring, training en testen van medewerkers wordt als waardevolle dienst door ons aangeboden. “Awareness is key”, is ons credo. Bij IP4Sure geldt: de IT-manager van een bedrijf staat er niet alleen voor!

Meer weten over ons ICT beveiliging beleid? Neem contact op via:

Bel naar +31 40-2444666
Mail naar info@ip4sure.nl

Of ga naar onze contactpagina

Wij werken met veel plezier o.a. voor