Diensten

Ondersteuning Security Management

IP4Sure bied de juiste professionals om uw security management aan uit te besteden. Uw "eigen" security officer via IP4Sure!

lees verder

ICT Securitybeleid

Beveiliging van bedrijfssystemen laat veelal te wensen over. Als er al sprake is van een ICT-securitybeleid, hoe weet je als bedrijf dan of dit beleid effectief is?

lees verder

Nulmetingen

Wanneer u besluit om binnen uw organisatie de stand van zaken met betrekking tot ICT-security onder de loep te nemen, wilt u graag weten waar uw bedrijf op dat moment staat.

lees verder

Security Audits

IP4Sure biedt Security Auditing als onafhankelijke dienst aan.
lees verder

Pentesting

“Pen” in “Pentesting” staat voor “Penetration”. Om cybercriminelen een stap voor te blijven, verdient het aanbeveling om systemen actief te testen op weerbaarheid tegen cyberaanvallen.

lees verder

Vulnerability Management

IP4Sure biedt de dienst Vulnerabilty Management aan. Met deze dienst brengen wij consequent en vroegtijdig in kaart, waar de kwetsbare punten in uw systeem zich bevinden.

lees verder

Privacy Officer

IP4Sure biedt u de mogelijkheid om een Privacy Officer in te huren. Dat betekent geen FTE op de loonlijst van uw bedrijf, maar on demand dienstverlening wanneer dat nodig is.

lees verder

Phishing awareness campagnes

Een groot probleem momenteel zijn zogenaamde Phishing mails. Phishing is cybercriminaliteit waarbij er via e-mail getracht wordt aan informatie te komen.

lees verder

Data Classificatie

Om risico's in kaart te kunnen brengen en af te kunnen dekken, is data classificatie een krachtig instrument.

lees verder

Security consultancy

In de steeds sneller veranderende digitale wereld worden de vraagstukken omtrent data security voor bedrijven steeds ingewikkelder.

lees verder

Trainingen

IP4Sure biedt ter ondersteuning trainingen aan voor Gemalto SafeNet Authentication Service en Check Point Endpoint Security en Check Point Gateway en Firewall.

lees verder

Managed services

Wanneer het onderhouden van de ICT-security binnen uw bedrijf een (te) grote belasting vormt op de organisatie, is het goed om eens te denken aan het inhuren van specialisten.

lees verder

Implementatie

Wanneer wij de opdracht krijgen om uw bedrijf optimaal te beveiligen tegen cyber dreigingen, volgt het implementatietraject. Wij werken zij aan zij met uw ICT-personeel.

lees verder