CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Cyber Security Eindhoven

21 november, 2017

Op zoek naar een expert voor cyber security in de omgeving van Eindhoven? IP4sure biedt diverse diensten aan voor deze vraagstukken. Bedrijven en organisaties worden zich steeds bewuster van de risico’s en bedreigingen omtrent het beveiligen van gegevens. Een ervaren partner die adviseert en uitvoert is daarbij wenselijk. IP4sure ondersteunt al jarenlang organisaties met dergelijke cyber security vraagstukken.

Wat is Cyber Security?

IP4sure verzorgt met diverse diensten de cyber security voor bedrijven in- en rondom Eindhoven. Wereldwijd komen cyberaanvallen steeds vaker voor. Het is dan ook belangrijk om alle belangrijke gegevens, privacygevoelige informatie af te schermen tegen cybercriminaliteit. Door middel van een cyber security audit neemt IP4Sure een nulmeting af zodat de huidige situatie duidelijk en inzichtelijk is. Is er al sprake van een cyber security consultant? Hoe is het security management ingericht? Waar liggen de verbeterpunten? IP4Sure helpt u verder.

 

Cyber Security Diensten

Afhankelijk van de wensen van het bedrijf, kijkt IP4Sure naar passende diensten en producten om uw organisatie te beschermen tegen cybercriminaliteit. Kies voor een cyber security audit wanneer u graag een onafhankelijke partij in huis haalt. Een specialist kijkt over het algemeen breder naar de huidige situatie dan een inhouse ICT-er. Pentesting, ook wel penetration testing, is een andere mogelijkheid om cybercriminelen voor te blijven. Hierdoor worden systemen actief getest op weerbaarheid en security. Met het uitvoeren van diverse cyber security scans, worden verschillende tools ingezet.

Een greep uit deze producten;

  • Rapid7 scant alle IP-adressen die uw bedrijf in gebruik heeft.
  • Check Point Endpoint Security werkt als een soort firewall, zodat ook medewerkers die buiten de organisatie aan het werk zijn, goed beveiligd zijn.
  • Gemalto Encryption versleutelt data, zelfs zonder dat uw medewerkers het merken.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie, interesse in de cyber security diensten van IP4sure Eindhoven? Neem dan contact met ons op.

Wij werken met veel plezier o.a. voor