CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Websec
Preventie
Inzicht
Cyberlab
InsightVM
InsightVM is de tool om doorlopend uw ICT beveiliging te monitoren en managen. Het meten van de kwetsbaarheid van uw systemen, oftewel Vulnerability Management, kan op veel manieren. Meer dan eens zien wij incidentele tests die enkel de situatie van een momentopname weergeven. Maar hoe zit het dan met de continuïteit van uw beveiliging?

In een snel veranderende digitale wereld is het belangrijk om kort op de bal te spelen, op de hoogte te zijn van up to date beveiligingsrisico’s en de beveiliging van uw systemen doorlopend tegen het licht te houden. Onderstaande video geeft goed weer wat het inhoudt en welke voordelen het u biedt:


 

 


InsightVM brengt kwetsbaarheden vroegtijdig in kaart

Bij traditionele geplande (bijvoorbeeld wekelijks) scans kan het tot 13 dagen duren voor u een kwetsbaarheid detecteert, verhelpt en de bevestiging krijgt dat de bedreiging is opgelost.

Insight vm van rapid7

Met de Vulnerabilty Management tool van Rapid7 brengt u vroegtijdig in kaart waar de kwetsbare punten in de beveiliging van uw systeem zich bevinden en krijgt u een duidelijk beschreven oplossing per kwetsbaarheid. InsightVM scant vervolgens structureel uw systemen op kwetsbaarheden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw systemen constant gemonitord worden. Gevonden kwetsbaarheden worden gemanaged of de gevolgen ervan worden zover mogelijk beperkt. Vanuit InsightVM kunt u vervolgens rapporten exporteren, die punt voor punt de beveiligingsstatus weergeven. Periodieke scans geven een goed inzicht in de staat waarin uw systemen zich bevinden, als het om updates en patches gaat.

Met insight reageert u snel op dreigingen

InsightVM, realtime inzicht

InsightVM scant alle IP-adressen die uw bedrijf in gebruik heeft. Wanneer er een kwetsbaarheid gedetecteerd wordt, heeft u meteen inzichtelijk:

  • Wat is er benodigd om het risico te beperken/elimineren.
  • Welk IP adres(sen) het risico betreft.
  • De huidige status.
  • Wanneer de oplossing uitgevoerd is.

 

Rapid7 insight vm

Het uitgebreide dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van alle features die voor u van belang zijn. Vervolgens onderneemt u per melding eenvoudig actie om de bedreiging aan te pakken. Aan de hand van de waarschijnlijkheid van een aanval geeft u elke melding een prioriteit. Zo bent u ervan verzekerd, ook bij geringe interne capaciteit, dat u potentieel bedreigende kwetsbaarheden in de kortst mogelijke tijd oplost. Wilt u meer weten over de beveiliging van uw systemen en waar de kwetsbaarheden liggen? En wilt u deze kwetsbaarheden doorlopend in kaart brengen en tackelen? Vraag dan naar een vrijblijvende demonstratie en ontdek wat InsightVM voor uw bedrijf kan betekenen.

Meer info over InsightVM van Rapid7 kunt u krijgen via:

Bel naar +31 40-2444666
Mail naar info@ip4sure.nl

Of ga naar onze contactpagina

Wij werken met veel plezier o.a. voor