CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Pulse Secure

Op afstand werken: steeds meer bedrijven zien hier de voordelen van in. Maar hoe zorgt u ervoor dat medewerkers op een veilige en verantwoorde manier toegang krijgen tot de digitale omgeving van uw organisatie? Met Pulse Secure is veilig extern inloggen op het bedrijfsnetwerk mogelijk. Een veilige VPN voor elk apparaat.

Wanneer uw medewerkers remote moeten kunnen werken, zijn er meerdere oplossingen mogelijk. Naast Endpoint Security van Check Point en SentinelOne bieden wij de SSL VPN oplossing van Pulse Secure.
 

Wat is Pulse Secure?

Een VPN is een Virtual Private Network waarmee gebruikers vanaf een externe locatie of vanaf een andere IP-adres een vertrouwd IP-adres kunnen simuleren, om in te loggen op het bedrijfsnetwerk. Een SSL VPN is een web based versie van de VPN: er is dan geen client software nodig. SSL staat hierin voor Secure Socket Layer.
 

Pulse Secure: veilige VPN verbinding voor elk apparaat

De VPN verbinding zorgt ervoor dat uw medewerkers kunnen werken in een vertrouwde omgeving, die ze gewend zijn wanneer ze inloggen op de zaak. De verbinding die gemaakt wordt met Pulse Secure is veilig en stabiel, waarbij het grote voordeel is dat Pulse Secure op verschillende devices draait. Pulse Secure wordt ook als app aangeboden en geeft de mogelijkheid om op een handige manier op smartphone of tablet alle zakelijke activiteiten gescheiden te houden van privézaken.
 

Interesse in Pulse Secure?

Behoefte aan het opzetten van veilige flexibele werkplekken? We kijken graag samen met u welke oplossingen er zijn en wat het beste bij uw organisatie past. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies. Ga naar onze contactpagina en stel uw vragen.

 

Veilig thuiswerken faciliteren?

We helpen u graag met VPN oplossingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij werken met veel plezier o.a. voor