CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Pulse Secure

Wanneer uw medewerkers “remote” moeten kunnen werken, dan zijn er meerdere oplossingen mogelijk bij IP4Sure. Naast Endpoint Security van Checkpoint bieden wij de SSL VPN oplossing van Pulse Secure aan. Een VPN is een Virtual Private Network, waarmee gebruikers vanaf een externe locatie of vanaf een andere IP-adres een vertrouwd IP-adres kunnen simuleren, om in te loggen op het bedrijfsnetwerk.

Een veilige VPN verbinding voor elk apparaat

De VPN verbinding zorgt ervoor dat uw medewerkers kunnen werken in een vertrouwde omgeving, die ze gewend zijn wanneer ze inloggen op de zaak. De verbinding die gemaakt wordt met Pulse Secure is veilig en stabiel, waarbij het grote voordeel is, dat Pulse Secure op verschillende devices draait. Pulse Secure wordt ook als app aangeboden en geeft de mogelijkheid om op een handige manier op smartphone of tablet alle zakelijke activiteiten gescheiden te houden van privézaken.

In onderstaande video kunt u zien hoe gemakkelijk Pulse Secure werkt. De iconen met de “S-Badge” brengen de gebruiker meteen naar het bedrijfs intranet of het zakelijk email account in een veilige omgeving. Tegelijkertijd kunnen de gewone iconen gebruikt worden voor privé doeleinden. Handiger kan het niet.

Pulse Secure en Junos Pulse

Veel bedrijven zijn bekend met Junos Pulse als het om VPN oplossingen gaat. Sinds 2015 is Junos Pulse opgegaan in Pulse Secure echter. Handig om te weten, als u tevergeefs op zoek bent geweest naar Junos Pulse.

Neem gerust contact met IP4Sure op als uw bedrijf behoefte heeft aan het opzetten van veilige, flexibele werkplekken of als u reeds flexibele werkplekken faciliteert, maar deze niet langer ten koste wilt laten gaan van uw Information Security. Wij vertellen u graag welke oplossingen er zijn en kijken samen met u waar uw organisatie het meeste bij gebaat is

Interesse in Pulse Secure? Neem contact met ons op!

Bel naar +31 40-2444666
Mail naar info@ip4sure.nl

Of ga naar onze contactpagina.

Pulse Secure, een veilige VPN verbinding

Wij werken met veel plezier o.a. voor