CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

CheckPoint Eindhoven

9 januari, 2018

Cyber Security is een veelbesproken onderwerp op dit moment, zeker door de komst van de nieuwe datawet is het bewustzijn gegroeid bij bedrijven. Goede data security is enorm belangrijk om datalekken en cybercriminaliteit te voorkomen. De software die voorop loopt op het gebied van cyber security, en veelal door IP4sure wordt gebruikt is CheckPoint. Checkpoint biedt maximale beveiliging in een geïntegreerd “next generation firewall” platform. IP4Sure is reseller van de software en helpt op deze wijze dus klanten data te beschermen, tegen allerlei bedreigingen.

CheckPoint Software Eindhoven

Bent u werkzaam in- of rondom Eindhoven en op zoek naar een goede partij op het gebied van data security? IP4Sure helpt u verder met de CheckPoint software. Het programma biedt oplossingen op het gebied van netwerkbeveiliging, threat prevention (zoals IPS, antivirus, antibot, application control), webbeveiliging, mobiele informatiebescherming en virtualisatie. IP4Sure richt zich op de integratie van de software bij uw organisatie. We leggen uit wat de gevaren zijn, wat het betekent voor u in de praktijk, maken een analyse van de status van het huidige systeem en implementeren tot slot de software in uw organisatie.

CheckPoint Firewall

CheckPoint is koploper in de firewall technologie en beschermd talloze hedendaagse netwerken. IP4Sure legt een uitgebreide security architectuur aan, met de CheckPoint Firewall. Uw bedrijf wordt op deze manier beschermd tegen de laatste cyberaanvallen. Belangrijk, zeker met door de komst van de nieuwe privacywetgeving, waarbij u aan belangrijk veiligheidseisen moet voldoen.

CheckPoint Endpoint Security

De CheckPoint Endpoint Security is een aparte tak van de CheckPoint Security, waarbij gefocust wordt op het feit dat medewerkers tegenwoordig meer- en vaker thuiswerken. Op een thuisnetwerk zijn vaak andere veiligheidsinstellingen dan op kantoor, waardoor er andere- of extra veiligheidsinstellingen noodzakelijk zijn. De CheckPoint Endpoint Security zorgt er dus voor dat de gehele organisatie, op iedere plek veilig kan werken.

Benieuwd wat IP4Sure voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel direct!

IP4sure BV
tel. +31 40-2444666

Wij werken met veel plezier o.a. voor