CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Websec
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Cyber security producten

Om uw cyber security in orde te maken kunt u het beste gebruik maken van cyber security producten van gerenommeerde leveranciers. Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, de grootte van uw onderneming en de potentiële risico’s die u loopt, adviseren wij u een van onderstaande oplossingen. Indien gewenst helpen we implementeren en begeleiden we u gedurende het gehele proces. Zo bent u ervan verzekerd dat uw onderneming beschermd is en beschermd blijft.
Vraag een adviesgesprek aan

Check Point - Firewall

Check Point is een trendsetter die al jaren de marktleider is op het gebied van de Next Generation Firewall.

lees verder

Check Point - CloudGuard SaaS

Software as a Service is ontzettend handig, maar kent wel security uitdagingen. CloudGuard SaaS elimineert SaaS-bedreigingen.

lees verder

Check Point - Sandblast Agent

State-of-the-art Endpoint protection: een absolute must voor iedereen die thuiswerkers laat inloggen op een bedrijfsnetwerk.


lees verder

Thales - Safenet Trusted Access

IP4Sure is één van de grootste Thales (voorheen Gemalto) strong authenticatie leveranciers.

lees verder

Thales - Encryptie

Encryptie van uw waardevolle data is essentieel en vaak zelfs van rechtswege verplicht.


lees verder

Rapid7 - InsightVM

Meet de kwetsbaarheden van uw systemen: InsightVM is de tool om uw ICT-beveiliging krachtig te monitoren en managen.

lees verder

Rapid7 - InsightIDR SIEM

Incident detection and response: InsightIDR is een krachtige SIEM tool om inzicht te krijgen in security incidenten.

lees verder

Rapid7 - InsightAppSec

Deze DAST-oplossing scant websites op kwetsbaarheden en geeft concrete handvaten om deze te verhelpen.

lees verder

Pulse Secure Access

Zorgt dat uw gebruikers makkelijk en veilig op uw (cloud) omgeving kunnen inloggen.

lees verder

Contrast Assess

Dankzij Contrast Security is secure coding voor elke webdeveloper weggelegd. Ook wanneer u niet alle kennis hebt van cybersecurity.

lees verder

Contrast Protect

Diepgaande bescherming van uw applicatie dankzij Runtime Application Self-Protection (RASP). Real-time beveiliging tegen cyberaanvallen.

lees verder

Contrast OSS

Contrast OSS zorgt ervoor dat u altijd bovenop open source software risico’s zit en in geen enkele valkuil trapt.

lees verder

Cyber security producten op een rijtje

CheckPoint Firewall

CheckPoint is koploper op het gebied van Cyber Security en biedt maximale beveiliging in een geïntegreerd “next generation firewall” platform. Wist u dat CheckPoint de huidige norm heeft bepaald in firewall technologie? Lees hier meer over CheckPoint firewall.

CheckPoint Endpoint Security

Endpoint Security is vergelijkbaar met een Firewall, die centraal wordt beheerd en computers en mobiele communicatieapparatuur van uw medewerkers beschermt. Mocht er zich op een van de apparaten een virus bevinden, mocht er zich een “bot” melden of probeert malware zich te installeren, dan voorkomt Endpoint Security dat. Lees hier meer over endpoint security van CheckPoint.

Thales Safenet Trusted Access

Thales – voorheen Gemalto – biedt als bedrijf een 2FA authenticatie oplossing, een authenticatie bestaand uit twee stappen. De eerste stap is een softwarematige authenticatie, door middel van inlognaam en wachtwoord, de tweede stap is een hardware matige authenticatie, door middel van sleutel of een fysiek apparaatje. Dit wordt ook wel een “hardware token” genoemd. Lees hier meer over Gemalto Safenet.

Thales Data Encryption

Thales biedt een goede en makkelijk te implementeren oplossing voor dataversleuteling. Zo goed zelfs, dat uw medewerkers niets merken van het feit dat data versleuteld wordt. Zij hoeven hun werkzaamheden niet te pauzeren of aan te passen. Alle noodzakelijke handelingen gebeuren automatisch tijdens het openen en opslaan van de gegevens. Lees hier meer over Thales data encryption.

Rapid7

Om te meten hoe kwetsbaar uw systemen zijn, kunnen meerdere methodes toegepast worden. Vaak worden er tests uitgevoerd, die een momentopname weerspiegelen. Het zou echter beter zijn, wanneer het meten van kwetsbaarheden een doorlopend proces is. Met Rapid7 heeft u hiervoor twee efficiënte oplossingen in handen:

Pulse secure

Wanneer uw medewerkers “remote” moeten kunnen werken, dan zijn er meerdere oplossingen mogelijk bij IP4Sure. We bieden o.a. de SSL VPN oplossing van Pulse Secure aan. Een VPN is een Virtual Private Network, waarmee gebruikers vanaf een externe locatie of vanaf een ander IP-adres een vertrouwd IP-adres kunnen simuleren, om in te loggen op het bedrijfsnetwerk. Lees hier meer over Pulse secure.

Wilt u meer weten over een van onze cyber security producten? Of heeft u behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag hoe we uw cyber security naar een hoger plan tillen.