CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Cyber security producten

Check Point firewall

Check Point is een trendsetter die al jaren de marktleider is op het gebied van de Next Generation Firewall.

lees verder

Check Point endpoint security

State-of-the-art Endpoint protection.


lees verder

Gemalto Safenet Authentication service

IP4Sure is 1 van de grootste Gemalto (voorheen Safenet) strong authenticatie leveranciers.

lees verder

Gemalto Encryptie

Encryptie van uw waardevolle data is essentieel en vaak zelfs van rechtswege verplicht.

lees verder

Rapid7

Monitoring als voortdurend proces met Rapid7.

lees verder

InsightVM

Meet de kwetsbaarheden van uw systemen

lees verder

Insight IDR

Incident detection and respons

lees verder

Pulse secure access

Zorgt dat uw gebruikers makkelijk en veilig op uw (cloud) omgeving kunnen inloggen.

lees verder

KnowBe4

Train uw gebruikers op een eenvoudige manier om aanvallen te herkennen.

lees verder

Om uw cyber security in orde te maken kunt u het beste gebruik maken van cyber security producten van gerenommeerde leveranciers. IP4Sure adviseert u graag welke producten voor uw onderneming van meerwaarde zijn. Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, de grootte van uw onderneming en de potentiële risico’s die u loopt, adviseren wij u een van onderstaande oplossingen. Indien gewenst implementeren wij uw cyber security product(en) en begeleiden u gedurende het gehele proces. Zo bent u ervan verzekerd dat uw onderneming beschermd is en beschermd blijft tegen aanvallen van hackers, datalekken of werknemers die in hun onwetendheid per ongeluk schadelijk websites bezoeken of software downloaden.

Cyber security producten op een rijtje.

CheckPoint Firewall.

CheckPoint is koploper op het gebied van Cyber Security en biedt maximale beveiliging in een geïntegreerd “next generation firewall” platform. Wist u dat CheckPoint de huidige norm heeft bepaald in firewall technologie? Lees hier meer over CheckPoint firewall.

CheckPoint Endpoint Security.

Endpoint Security is vergelijkbaar met een Firewall, die centraal wordt beheerd en computers en mobiele communicatieapparatuur van uw medewerkers beschermt. Mocht er zich op een van de apparaten een virus bevinden, mocht er zich een “bot” melden of probeert malware zich te installeren, dan voorkomt Endpoint Security dat. Lees hier meer over endpoint security van CheckPoint.

Gemalto Safenet.

SafeNet, onderdeel van het grotere Gemalto, biedt als bedrijf een 2FA authenticatie oplossing, een authenticatie bestaand uit twee stappen. De eerste stap is een softwarematige authenticatie, door middel van inlognaam en wachtwoord, de tweede stap is een hardware matige authenticatie, door middel van sleutel of een fysiek apparaatje. Dit wordt ook wel een “hardware token” genoemd. Lees hier meer over Gemalto Safenet.

Gemalto Data Encryption.

Gemalto biedt een goede en makkelijk te implementeren oplossing voor dataversleuteling. Zo goed zelfs, dat uw medewerkers niets merken van het feit dat data versleuteld wordt. Zij hoeven hun werkzaamheden niet te pauzeren of aan te passen. Alle noodzakelijke handelingen gebeuren automatisch tijdens het openen en opslaan van de gegevens. Lees hier meer over Gemalto data encryption.

Rapid7.

Om te meten hoe kwetsbaar uw systemen zijn, kunnen meerdere methodes toegepast worden. Vaak worden er tests uitgevoerd, die een momentopname weerspiegelen. Het zou echter beter zijn, wanneer het meten van kwetsbaarheden een doorlopend proces is. Met Rapid7 heeft u hiervoor twee efficiënte oplossingen in handen:

Pulse secure.

Wanneer uw medewerkers “remote” moeten kunnen werken, dan zijn er meerdere oplossingen mogelijk bij IP4Sure. We bieden o.a. de SSL VPN oplossing van Pulse Secure aan. Een VPN is een Virtual Private Network, waarmee gebruikers vanaf een externe locatie of vanaf een ander IP-adres een vertrouwd IP-adres kunnen simuleren, om in te loggen op het bedrijfsnetwerk. Lees hier meer over Pulse secure.

Knowbe4.

Wist u dat uw medewerkers de zwakste schakel zijn binnen uw cybersecurity? Dat heeft geen kwaadwil als oorzaak, maar pure ontwetendheid. Mensen zijn van nature goed van vertrouwen en nieuwsgierig. Een dodelijke combinatie wanneer u uw ICT-securitybeleid niet op orde heeft. Helaas bestaat er altijd een kans, dat er een schadelijke mail tussendoor glipt. Als dat gebeurt, dan bent u 100% aangewezen op de alertheid van uw medewerkers. Lees hier meer over Knowbe4.

Wilt u meer weten over een van onze cyber security producten? Of heeft u behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag hoe we uw cyber security naar een hoger plan tillen.