CYBER SECURITY.
CYBER SECURITY.
Pentests
Preventie
Inzicht
Cyberlab

Gemalto Cipher Partner 2017 Award

IP4Sure stelt de Gemalto Cipher Partner 2017 Award veilig

Maarssen, 6 juli 2017 – Klanten van IP4Sure weten als geen ander hoe hoog de servicegraad is bij ons bedrijf. De support die geboden wordt, overstijgt de verwachtingen. Dankzij de technische kennis van ons team, geldt dit ook voor het Safenet security portfolio van Gemalto (o.a. authenticatie en encryptie). Dat daardoor onze omzet bij Gemalto stabiel hoog is, zal niemand verbazen. Het ontging ook Gemalto zelf niet.

Vandaag mochten wij uit handen van Maurice Stolzenbach, Country Manager Nederland bij Gemalto, de “Gemalto Cipher Partner 2017 Award” ontvangen. Daarmee erkent Gemalto dat IP4Sure de beste partner is van 2017. Daar zijn wij ongelooflijk trots op, omdat ons team er ook daadwerkelijk alles aan doet, om onze klanten maximale support te bieden op de Gemalto producten. Een woord van dank is op zijn plaats, naar Gemalto voor de erkenning, naar ons team IP4Sure voor het keiharde werken waardoor deze award welverdiend is en, last but not least, naar onze klanten, die ons keer op keer het vertrouwen schenken en werken met Gemalto producten, die wij implementeren.

 

Meer weten? We helpen graag!

Voor meer informatie neemt u gewoon even contact op, via telefoonnummer 0031 40 24 446 66 of via info@ip4sure.nl Wij beloven dat u dezelfde service en support krijgt, als de ondersteuning die ons de award heeft opgeleverd.

Directie IP4Sure

 

 

 

Foto:

Van links naar rechts: Maurice Stolzenbach (Gemalto Country Manager Nederland), Rob Buddingh (Sales Director IP4Sure), Dirk Geeraerts (Gemalto Sales Director Benelux en Zuid Europa), Twan Wouters (Operationeel Directeur IP4Sure) en Thijs Claassens (Gemalto Channel Manager Nederland).

 

 

Wij werken met veel plezier o.a. voor